Zrýchlenie našich áut.
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
Kajo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Máj 2008, 22:59
- Auto: Astra G
Tentokrát súťažíme o:
- 2 disky Škoda Felicia, plecháče vo výbornom stave
Ak nie je záujem, zvolím iný predmet súťaže, píšte.
Súťažná úloha:
- ako rýchlo prejde Kajo cez celú BA komplet, v podstate od tabule BRATISLAVA (Zlaté Piesky) po tabulu preškrknutá BRATISLAVA (Lamač).
Presne podľa tohto itinerára:
http://goo.gl/maps/u1UzC
Štart na pumpe Jurki, cieľ pri Baumaxe.
Kto trafí čas, vyhráva.
Google vraví: 26,3 km 22 min.
- 2 disky Škoda Felicia, plecháče vo výbornom stave
Ak nie je záujem, zvolím iný predmet súťaže, píšte.
Súťažná úloha:
- ako rýchlo prejde Kajo cez celú BA komplet, v podstate od tabule BRATISLAVA (Zlaté Piesky) po tabulu preškrknutá BRATISLAVA (Lamač).
Presne podľa tohto itinerára:
http://goo.gl/maps/u1UzC
Štart na pumpe Jurki, cieľ pri Baumaxe.
Kto trafí čas, vyhráva.
Google vraví: 26,3 km 22 min.
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád
- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Feb 2008, 21:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
-
Kajo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Máj 2008, 22:59
- Auto: Astra G
Ešte by som chcel definovať jedno pravidlo.
Keďže sa mi prioritne jedná o podporu Opel Clubu a členov a súťaže budú pokračovať, kým budú predmety, zo súťaže budú vylúčení nie VIP členovia.
Takže súťaž bude len pre VIP, ceny budú atraktívne, takže tí, ktorí nie ste VIP, si to pekne zaplaťte, 15 eur je nič v porovnaní s tým, čo sa bude dať vyhrať.
Asi by som admina poprosil o presun témy do vhodnejšej sekcie, možno sekcia iné kšefty? Online kecy? To nechám na adminov.
Súťaže sa budem snažiť koncipovať tak, aby sa tam jednalo o Opla, o zrýchlenie, jazdu a pod.
Pripomienky očakávam a vítam.
Keďže sa mi prioritne jedná o podporu Opel Clubu a členov a súťaže budú pokračovať, kým budú predmety, zo súťaže budú vylúčení nie VIP členovia.
Takže súťaž bude len pre VIP, ceny budú atraktívne, takže tí, ktorí nie ste VIP, si to pekne zaplaťte, 15 eur je nič v porovnaní s tým, čo sa bude dať vyhrať.
Asi by som admina poprosil o presun témy do vhodnejšej sekcie, možno sekcia iné kšefty? Online kecy? To nechám na adminov.
Súťaže sa budem snažiť koncipovať tak, aby sa tam jednalo o Opla, o zrýchlenie, jazdu a pod.
Pripomienky očakávam a vítam.
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád
- jupaza1
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Máj 2009, 10:37
- Auto: Vectra C
- Bydlisko alt: Bytča a okolie
disky by sa mi zišli - na vozík
Kajo dodržíš max. povolenú rýchlosť, alebo :?: 
Opel Vectra C caravan 1,9 CDTi 110 kw r.v.2006
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan
- jupaza1
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Máj 2009, 10:37
- Auto: Vectra C
- Bydlisko alt: Bytča a okolie
14,50 min
Opel Vectra C caravan 1,9 CDTi 110 kw r.v.2006
- bukelo
- Moderátor

- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
Lebo gúgoľ občas trepe.
viď: http://goo.gl/maps/ghsxL
Toto som za tých 20 minút ešte v živote neprešiel. Však je to 21km a R1tka.
viď: http://goo.gl/maps/ghsxL
Toto som za tých 20 minút ešte v živote neprešiel. Však je to 21km a R1tka.