Predne svetlomety na vebe
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
Janco
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 13 Jún 2007, 23:22
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Predne svetlomety na vebe
Zdravicko vsetkym
Chytil som kamen do svetlometu a rozmislam vymenit za novsiu tipu
spolu zo smerovkami pasovalo bi to vobec? samozrejme vymenit konektori
ktora znacka svetlometov je najlepsia? :thanks:
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 22:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Re: Predne svetlometi na vebe
Ano da sa to ja som si tak prerabal na Vectre ked som ju este malJanco napísal:Zdravicko vsetkym
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
-
iurai
Re: Predne svetlometi na vebe
originaly : Valeo, Carello alebo BoschJanco napísal:Zdravicko vsetkym
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
Mam otazocku...v mudrej knihe je pisane ze ked chcem menit predne svetla a mam klimu musim tam dat len typ CARELO ...preco???..tiez rozmyslam nad cirou optikou
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
-
iurai
-
iurai
-
iurai
v mudrej knizke som sa docital, ze pre klimu a V6 motor sa montovali Carello. Mozno tam nieco zavadzalo ?iurai napísal:nechce sa mi verit. mozno pozriem do pocitaca
na policke mam Valeo, a skor ci neskor pride hodina pravdy
Bruno napísal:Mam otazocku...v mudrej knihe je pisane ze ked chcem menit predne svetla a mam klimu musim tam dat len typ CARELO ...preco???..tiez rozmyslam nad cirou optikou
- lubo.rix
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 31 Aug 2012, 14:57
- Auto: Iná značka
vymena prednych svetiel+blinkre
ahojte, zistil som ze mi na dve veci svietia predne svetlomety, tak ze ich vymenim, nejdu vobec vyskovo nastavit, resp lave vobec a prave malinko, lave svieti kusok pred naraznik asik 3m a prave by aj bolo ale sa mi zda ze po vymene ziaroviek za 90%+ to je horsie ako s obycajnymi, idealna rychlost je 50km/h aby som normalne videl za jazdy. Tak som dosiel k tomu ze to nie je normalne
rozmyslal som: bud obycajne http://www.depoauto.sk/product_info.php ... s_id/13634 alebo carello
alebo
http://www.angeleyes.sk/63/0/0/detail/1 ... tl%E1.html
ale tie mi asi nebudu pasovat, ze su uzsie alebo tak. Ja mam vebe pred facelitom
do drahsich sa mi nechce ist, len som chcel krajsie, ale ak nie po face tak dam obycajne a mam pokoj, hlavne nech to spravne svieti
dakujem za radu
PS: tiez som sa teraz docital v "ako na to" ze motory s klimatizaciu a do obsahu 2,5 sa montuje CARELLO
inac v DEPO maju aj Carello tak by som vzal tie
rozmyslal som: bud obycajne http://www.depoauto.sk/product_info.php ... s_id/13634 alebo carello
alebo
http://www.angeleyes.sk/63/0/0/detail/1 ... tl%E1.html
ale tie mi asi nebudu pasovat, ze su uzsie alebo tak. Ja mam vebe pred facelitom
do drahsich sa mi nechce ist, len som chcel krajsie, ale ak nie po face tak dam obycajne a mam pokoj, hlavne nech to spravne svieti
dakujem za radu
PS: tiez som sa teraz docital v "ako na to" ze motory s klimatizaciu a do obsahu 2,5 sa montuje CARELLO
inac v DEPO maju aj Carello tak by som vzal tie
ѴЄƇϯƦȺ Ƀ
- lubo.rix
- Strieborný užívateľ

a ako zistim ktore mi treba? alebo ktore mozem objednat?
ci mam pozriet konektor motorceka ak je iny a ak by na nom nieco pisal?
preco tam nie je len jeden typ?
tak isto je to so spojkovym loziskom, ze jeden typ ale moze tam byt ine s nejakou zmenou, no nechapem
//edit: akurat som nieco zistil ze motorceky mozu byt asi vyrobca TYC a DEPO, ze by v tom je rozdiel?
ci mam pozriet konektor motorceka ak je iny a ak by na nom nieco pisal?
preco tam nie je len jeden typ?
tak isto je to so spojkovym loziskom, ze jeden typ ale moze tam byt ine s nejakou zmenou, no nechapem
//edit: akurat som nieco zistil ze motorceky mozu byt asi vyrobca TYC a DEPO, ze by v tom je rozdiel?
ѴЄƇϯƦȺ Ƀ
- lubo.rix
- Strieborný užívateľ

tak musim pozriet ake mam, ale uz co som pozrel tak to vyzera na tym 2, tak ze by svetla valeo?
http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=5304&start=40
to su madari ti oplaci ako to vyrabali
http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=5304&start=40
to su madari ti oplaci ako to vyrabali
ѴЄƇϯƦȺ Ƀ
-
Hasta
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Sep 2011, 17:17
- Auto: Viac Oplov
1. Ako som už písal mám svetla Valeo s čírou optikou a pasuje tam aj motorček č.3, aj č.4. Mam Vebu r.99 ale modelova rada už r. 2000
2. Aky je rozdiel medzi bežným Valeom z čírou optikou a Angel eyes neviem, ale čire valeo mi svietí dobre, preto nerozmyšľam nad žiadnými tuningovými...
2. Aky je rozdiel medzi bežným Valeom z čírou optikou a Angel eyes neviem, ale čire valeo mi svietí dobre, preto nerozmyšľam nad žiadnými tuningovými...
Corsa E B1,4XER drive r. 2016
Frontera 2,2 DTI r. 2000
Astra g 1.4 16v r. 2008
Frontera 2,2 DTI r. 2000
Astra g 1.4 16v r. 2008
- lubo.rix
- Strieborný užívateľ

a co sa tyka toho konektora napajania, ja mam okruhly a co som nasiel tak cele svetla aj s blinkrom 99 maju ovalny, to treba asi prerabat
asi sa na to vykaslem, Ľ+P +2xblinker=68€ a pokoj
alebo pridat 80€ http://www.depoauto.sk/product_info.php ... ts_id/8696 len aby to svietilo ako ma, lebo kamos na A4 mi vravel ze cocky svietia horsie ako bezne zrkadlove
asi sa na to vykaslem, Ľ+P +2xblinker=68€ a pokoj
alebo pridat 80€ http://www.depoauto.sk/product_info.php ... ts_id/8696 len aby to svietilo ako ma, lebo kamos na A4 mi vravel ze cocky svietia horsie ako bezne zrkadlove
ѴЄƇϯƦȺ Ƀ
- lubo.rix
- Strieborný užívateľ

svetla vymenene, akurat moc nechce elektricky naklapat lave svetlo, motorcek v poriadku, na zaciatok neslo ani nastavenie smeru, to som cca po povoleni motorceka nastavil. vsimol som si ze ako bolo zatesnene silikonom tak dnu sa to trosku lepilo (tak mozno aj teraz s tym motorcek nechce hybat), ta vnutorna parabola co sa naklapa so sklom. Nasvalil som ho nizsie ale aj tak nalozeny nechodim
Nove svetla uz mali pred ziarovkami H7 taku krytku (ako na novych autach, povodne mali len ziarovku) asi kvoli rozptylu svetla a teraz to svieti ako nejake z novych aut, krasne osvetli celu vozovku rovnomerne, sa cudujem ze som mohol jazdit s tymi povodnymi petrolejovymi svetielkami, ved som aj po tme isiel 70kou
-dobra uprava rozpytlu, chvalim
sa oplatilo vymenit
Nove svetla uz mali pred ziarovkami H7 taku krytku (ako na novych autach, povodne mali len ziarovku) asi kvoli rozptylu svetla a teraz to svieti ako nejake z novych aut, krasne osvetli celu vozovku rovnomerne, sa cudujem ze som mohol jazdit s tymi povodnymi petrolejovymi svetielkami, ved som aj po tme isiel 70kou
-dobra uprava rozpytlu, chvalim
sa oplatilo vymenit
ѴЄƇϯƦȺ Ƀ