Prístrojovka budiky VB r.v.97
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
Dudovt046
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 24 Máj 2010, 19:30
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Prístrojovka budiky VB r.v.97
Zdravim chcel by som sa opytať či neviete ako je to s budikmi vo VB r,v97 teda pred faceliftom a vo VB r.v2000 a vyššie po FL
Mam malý problem s tym ze som si kupil plazmove podsvietenie budikov a tie maju výrez pod ručičkou tachometra na počitadlo celkovo ubehnutých aj denných km
Problem je v tom ze v mojej VB mam tento display sice v inom tvare a je umiestnený v spodnom rade medzi kontrolkami
Nemá niekto z Vás skusenosť či su tie pristrojovky zameniteľne teda bude v mojom aute plne funkčná aj pristrojovka z po FL verzie
Neviem ci mam zhánať inú pristrojovku alebo vymyslieť cím zamaskujem ten otvor
Mam malý problem s tym ze som si kupil plazmove podsvietenie budikov a tie maju výrez pod ručičkou tachometra na počitadlo celkovo ubehnutých aj denných km
Problem je v tom ze v mojej VB mam tento display sice v inom tvare a je umiestnený v spodnom rade medzi kontrolkami
Nemá niekto z Vás skusenosť či su tie pristrojovky zameniteľne teda bude v mojom aute plne funkčná aj pristrojovka z po FL verzie
Neviem ci mam zhánať inú pristrojovku alebo vymyslieť cím zamaskujem ten otvor
Opel Vectra B 1,8 - 16v X18XE r.v 97 85kw
- Lubec
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 17 Aug 2010, 21:54
- Auto: Iná značka
Toto by ti mohli potvrdit chlapi co maju doma schemy.
Takze moznost maskovania je jednoduchsia, ale tuzingova.
Moznost zameny budikov je podla mna daleko lepsia, ale obnasa nakup budikov po fl + schemu zapojenia a zistenie rozdielov, ktore potom jednoducho vyriesis.
Ale som ti poradil co? 8)
Takze moznost maskovania je jednoduchsia, ale tuzingova.
Moznost zameny budikov je podla mna daleko lepsia, ale obnasa nakup budikov po fl + schemu zapojenia a zistenie rozdielov, ktore potom jednoducho vyriesis.
quattro
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X25XE Sport - rozobrata na organy
VeBe X16XEL Caravan - ex
,,Opel wir leben autos...Aber nur ein bisschen"
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X25XE Sport - rozobrata na organy
VeBe X16XEL Caravan - ex
,,Opel wir leben autos...Aber nur ein bisschen"
- Luisile
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 04 Apr 2010, 15:09
- Auto: Vectra B
- Bydlisko alt: Podrac
moj odkaz čo som si davnejšie uložil nefunguje ale našiel som toto ale asi budeš musiet byt prihlaseny. skratka ak maš x18xe zožen si faceliftove budiky z x20xev. Bude treba prepinovat konektor pod budikmi a dotiahnut dva kable kvoli smerovkam do toho konektora z poistkovky lebo predface ma len jednu kontrolku a facelift ma dva (prava, lava). tiež som sa chel do toho pustit ale viac sa mi pači predface ako face.
tu je odkaz
http://www.vvoc.com/forum/showthread.ph ... to+preface
tu je odkaz
http://www.vvoc.com/forum/showthread.ph ... to+preface
Opel Vectra B 1.8 16V
85KW-115PS X18XE Phase1 (zatial)
85KW-115PS X18XE Phase1 (zatial)