Čo treba spraviť po búračke okrem výmeny ABG?
Moderátori: bukelo, buci_vectra
- AReYco
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 23 Aug 2011, 10:56
- Auto: Vectra C
- Kontaktovať používateľa:
Čo treba spraviť po búračke okrem výmeny ABG?
Ahoj. Potreboval by som pomôcť s jednou situáciou. Ide o Astru H 1.7CDTi 2004, ktorá mala nehodu. Vymenili sa v nej ABG aj maska (dúfam, že aj čidla vpredu) a celá palubovka.
Problém však stále je a to sa chcem spýtať, čo ešte treba okrem výmeny týchto vecí? Treba vymeniť aj RJ? alebo ju nejako naprogramovať? Lebo dosť to blbne, vypisuje ABG a po naštartovaní blikajú výstražné.
Ide o RJ za ručnou brzdou. Skúšali sme aj vymeniť iný diel, ale bohužial má viac pinov jeden konektor a nepasuje to. Tak momentálne sa jazdí bez nej. Všetko funguje na aute sa jazdiť dá aj BC, zamykanie a podobne ide, len svietia ABG
Ďakujem za vaše rady.
Problém však stále je a to sa chcem spýtať, čo ešte treba okrem výmeny týchto vecí? Treba vymeniť aj RJ? alebo ju nejako naprogramovať? Lebo dosť to blbne, vypisuje ABG a po naštartovaní blikajú výstražné.
Ide o RJ za ručnou brzdou. Skúšali sme aj vymeniť iný diel, ale bohužial má viac pinov jeden konektor a nepasuje to. Tak momentálne sa jazdí bez nej. Všetko funguje na aute sa jazdiť dá aj BC, zamykanie a podobne ide, len svietia ABG
Ďakujem za vaše rady.
- buci_vectra
- Moderátor
- Dátum registrácie: 20 Apr 2009, 23:41
- Auto: Vectra B
Ak sa aktivovali airbagy, treba meniť aj RJ airbagov
Vectra B 2.5 V6 - strieborná - Lubecová
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
- buci_vectra
- Moderátor
- Dátum registrácie: 20 Apr 2009, 23:41
- Auto: Vectra B
Nie každá RJ airbagov sa dá resetnúť a už vôbec by som to neodporúčal.
To mi príjde, jak zošiť bezpečnostný pás.
Druhú RJ ak máš z toho istého auta z rovnakým počtom bagov, stačí len zväčša založiť a ide. Novu, ešte nepoužitú treba inicializovať.
To mi príjde, jak zošiť bezpečnostný pás.
Druhú RJ ak máš z toho istého auta z rovnakým počtom bagov, stačí len zväčša založiť a ide. Novu, ešte nepoužitú treba inicializovať.
Vectra B 2.5 V6 - strieborná - Lubecová
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
- AReYco
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 23 Aug 2011, 10:56
- Auto: Vectra C
- Kontaktovať používateľa:
No zháňať vecí z áut na ND ma už prestáva baviť
Ale ako napríklad zistím, že táto http://www.autobazar.eu/riadiaca-jednot ... 85435.html (aj keď to môže tvrdiť predajca) nie je z rovnakého nabúraného auta? To už radšej nejako resetnúť tú starú. Ak by to niekto vedel spraviť, kľudne sa hláste
Ale ako napríklad zistím, že táto http://www.autobazar.eu/riadiaca-jednot ... 85435.html (aj keď to môže tvrdiť predajca) nie je z rovnakého nabúraného auta? To už radšej nejako resetnúť tú starú. Ak by to niekto vedel spraviť, kľudne sa hláste