Neštartuje
Moderátori: bukelo, buci_vectra
- Janci2
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 24 Okt 2012, 16:39
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Neštartuje
Zdravím,
včera večer som odparkoval auto o hodinu na to som išiel znova s autom preč, len som už nenaštartoval teda vôbec nebola ani snaha aby auto naskočilo, svetla mi svietili takže baterka by mala byť pohode. V servise mi vymenili cievku na štartéri, že tá bola zla auto mi 2 dni išlo v pohode a dnes sa situácia opäť zopakovala pri štartovaní budíky na palubovke naskočili ako vždy no len keď som dal kľúč do poslednej polohy tak auto ani "neceklo". Naskočilo až po roztlačení iným autom. Nevie niekto v čom by mohol byť problém :?
včera večer som odparkoval auto o hodinu na to som išiel znova s autom preč, len som už nenaštartoval teda vôbec nebola ani snaha aby auto naskočilo, svetla mi svietili takže baterka by mala byť pohode. V servise mi vymenili cievku na štartéri, že tá bola zla auto mi 2 dni išlo v pohode a dnes sa situácia opäť zopakovala pri štartovaní budíky na palubovke naskočili ako vždy no len keď som dal kľúč do poslednej polohy tak auto ani "neceklo". Naskočilo až po roztlačení iným autom. Nevie niekto v čom by mohol byť problém :?
Opel Astra G caravan 55kW Y17DT r.v. 2001
- jojo22
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 08 Feb 2011, 18:46
- Auto: Astra H
Presne toto iste by aj mna zaujimalo,... mam taky isty problem. Napadlo ma, ci to nemoze byt nekvalitnou naftou, pretoze stale chodim tankovat na cerpacku O.V a teraz som isiel na inu tzv. lacnejsiu a den po natankovani sa objavil tento problem. Auto mi zatial vzdy chytilo, ale na 4-5 pokus. Bateria je nova kupovana na jar a "snazi" sa tocit ako sa len da.
- Janci2
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 24 Okt 2012, 16:39
dnes mi auto tiež naskočilo v pohode na prvý krát takže nikde som nezistil že kde by bol problém... štartér mi kontrolovali pri výmene cievky a ten bol okeej tak dnes som dal auto do servisu elektrikárovi a dúfam že zistí v čom je chyba, lebo blbo sa jazdí s pocitom keď niekde zas ostanem stáť.... :?
Opel Astra G caravan 55kW Y17DT r.v. 2001
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 05 Okt 2012, 13:27
- Auto: Astra G
dnes sa mi stalo niečo podobne ba dokonca to iste rano som obehol obchody pohode startovalo vsade na prvy krat. pridem domou vyhadzem veci z auta idem startovat a ani necuklo nic baterka v pohode riadiaca jednotka bola repasovana teraz takze to by nemusel byt problem tak neviem co tam moze byt zrejme v tom starteri asi nieco
-
- Nový užívateľ
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 15 Mar 2010, 21:17
Ak štartér ani neťukne môže to byť aj spínacia skrinka. Keď je na štartéri vymenená cievka mal by aspoň cvaknúť. Ak štartér cvakne a netočí, alebo točí ťažko môže to robiť opálený komutátor na kotve alebo uhlíky. Treba skúsiť prepojiť štartér na priamo či bude štartovať a to tak, že privedieme prúd z hrubého kábla na štartéri na tenký a štartér by mal točiť.adam 1.7 DTI napísal:dnes sa mi stalo niečo podobne ba dokonca to iste rano som obehol obchody pohode startovalo vsade na prvy krat. pridem domou vyhadzem veci z auta idem startovat a ani necuklo nic baterka v pohode riadiaca jednotka bola repasovana teraz takze to by nemusel byt problem tak neviem co tam moze byt zrejme v tom starteri asi nieco
VB X20DTH
-
- Nový užívateľ