skrutky na kolesá
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
iurai
-
iurai
-
iurai
rozmery standardnej Opel skrutky na disky
tu bezna skrutka diskov Opel - aj s rozmermi.
jej celkova dlzka je 48mm, dlzka drieku 23 mm, zavit M12x1,5. Hlava na kluc 17mm
plechovy disk co som pozeral, ma priemer diery meniaci sa z 15 na 19 mm. udaj je priblizny, tazko sa to meria
takze disk sa opiera len o malu cast toho kuzela. myslim, ze na jar to uvidite podla korozie povrchu
elektrony Opel myslim maju v dierach nejaky zosilnujuci material,
preto aj takato kratka skrutka staci na ich montaz

-------------
tu ta zvlastna skrutka na fotke od Lmarec-a
ten kuzel sa zda byt zbytocne velky, co je asi len opticky zvlastne, pre montaz disku to nie je podstatne.
pukliciam by to nemuselo vadit.

jej celkova dlzka je 48mm, dlzka drieku 23 mm, zavit M12x1,5. Hlava na kluc 17mm
plechovy disk co som pozeral, ma priemer diery meniaci sa z 15 na 19 mm. udaj je priblizny, tazko sa to meria
takze disk sa opiera len o malu cast toho kuzela. myslim, ze na jar to uvidite podla korozie povrchu
elektrony Opel myslim maju v dierach nejaky zosilnujuci material,
preto aj takato kratka skrutka staci na ich montaz

-------------
tu ta zvlastna skrutka na fotke od Lmarec-a
ten kuzel sa zda byt zbytocne velky, co je asi len opticky zvlastne, pre montaz disku to nie je podstatne.
pukliciam by to nemuselo vadit.

Naposledy upravil/-a iurai v 29 Okt 2012, 19:32, upravené celkom 1 krát.
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Dĺžka kužeľa nie je podstatná. Dôležitý je uhol kužeľa. Ten je 60°.
Neviem, čo mal Iurai na mysli pod zosilňujúcim materiálom, ale mám hliníkové disky Keskin (to nie je Opel) a skrutky som k nim dostal zhodné s originálnymi od Opla. Takže nemyslím, že by tieto skrutky a ich dĺžka boli nejakou špecialitou Opla. Skôr je to bežný rozmer.
Napokon, to sa dá ľahko zistiť.
Neviem, čo mal Iurai na mysli pod zosilňujúcim materiálom, ale mám hliníkové disky Keskin (to nie je Opel) a skrutky som k nim dostal zhodné s originálnymi od Opla. Takže nemyslím, že by tieto skrutky a ich dĺžka boli nejakou špecialitou Opla. Skôr je to bežný rozmer.
Napokon, to sa dá ľahko zistiť.
-
iurai
-
iurai
-
iurai