Konektor som našiel, tak dúfam, že všetky kable budú naťahané
Díkes
Moderátori: bukelo, buci_vectra

sak urcite ano....vies preto som ti na 100% nehovoril ze su rovnake, bo by som potom ja bol najhorsi....ale tak ked aj do Corsy B mi zapasovala, tak by to malo pasovat....Cripo napísal:Tak predsa je to 30 €, a keby som ich ušetril, mohol by som ich vraziť inde, alebo ísť na večeru s priateľkou..

Tak určite ste väčší odborníci ako som ja, a keď mi poviete, že by to malo pasovať, je to už na mne, či to risknem.langdon2 napísal:sak urcite ano....vies preto som ti na 100% nehovoril ze su rovnake, bo by som potom ja bol najhorsi....ale tak ked aj do Corsy B mi zapasovala, tak by to malo pasovat....Cripo napísal:Tak predsa je to 30 €, a keby som ich ušetril, mohol by som ich vraziť inde, alebo ísť na večeru s priateľkou..

Faro je aj na rožňavskej v BA, tam sa to nedá osobne kúpiť? Ak nie, tak si to určite od teba zoberiem, ja tiež som mimo budúci týždeň, dnes odchádzam do HR a prídem budúcu nedeľu.langdon2 napísal:nemam, ale viem ti ju za 20€ zohnat.....s tym ze ti ju poslem, to mas za cca. 22,50€
alebo si ju kupis na www.faro.sk za 21,70€ plus das 6€ kurierovi. Cize 27,70€
Mne jedno, ako povies ty. Ale buduci tyzden som tu neni, cize by to bolo az potom dalsi tyzden.

Na druhý týždeň dám vedieť... ako to dopadlo. díkes všetkýmlangdon2 napísal:ale ano, malo by sa dat.tak potom to budes mat za nakupnu cenu..sak skus tam behnut, pytaj si packu tempomatu na Vectru B.
21,70€ by mala byt cena. Doma len prehodis za tu tvoju, a pri troche stastia by to hned malo ist.

no nepotešil si maRasto napísal:Podľa EPC to nie sú rovnaké páčky, tak že pravdepodobne z Vectry nepasuje na Astru G. Keď sa pozrieš na piny zo spodu páčky, tak nie sú rovnaké.

Tento týždeň kedy máš chvíľočku? By som sa zastavil. Len si musím tie torxy zohnať u kamoša...iurai napísal:ze rovnaka packa, nie je to celkom tak.
pre starsiu Vectru B bola original rozmerovo vacsia o cca 7 mm, ale vraj sa tam da napchat.
a u tychto neoriginalov tazko povedat
Cripo, ked sa u mna zastavis, mozes si to vyskusat, mam tu taku jednu "skaredsiu"

Uz to je vybavene...peko007 napísal:tu by som sa aj ja na Vas obratil mam opel astru 1.7 cdti 74kw 2004 a chcem sa spytat co potrebujem na to aby som si tam dal tempomat ?? A najlepsie aj kde by som to zohnal . Dakujem