smrdi mi nafta v kabine a spod motora ide biely dym
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 26 Aug 2012, 20:28
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
smrdi mi nafta v kabine a spod motora ide biely dym
caute moze mi niekto poradit mam astru H 1,7 cdti ked idem niekam autom tak je uplne v pohode ale ked odstavim auto na dlhsi cas tak v kabine citim naftu a spod motora mi ide biely dym a netusim odkial to moze byt a pod motorom mam par kvapiek poradte mi
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 29 Sep 2009, 16:46
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
prvom rade by som pozrel z kade ide tých pár kvapiek možno práve tam máš príčinu ale bieli dým to ako keby nejaká kvapalina ti kvapka na horucu časť motora mne tak dymel motor ked prdol olej von.
Opel Astra F 1.6 16V 74KW Caravan Sport X16XEL - Ex - † 19.8.2015-Tvoje posledné kilometre...Tak moc to bolí o teba prísť a na tvári slzy
Opel Astra G 1.8 16V 85KW Bertone Coupe X18XE1 - Ex - Znovuzrodenie Pri tebe ma chytá druhá puberta či prvá pokračuje ?
Opel Vectra C 1.9 CDTI 110KW Caravan Z19DTH - Jediný Opel na dvore - Rodinná obyvačka a štýlova elegancia na kolesách
Opel Astra G 1.8 16V 85KW Bertone Coupe X18XE1 - Ex - Znovuzrodenie Pri tebe ma chytá druhá puberta či prvá pokračuje ?
Opel Vectra C 1.9 CDTI 110KW Caravan Z19DTH - Jediný Opel na dvore - Rodinná obyvačka a štýlova elegancia na kolesách
- Lubec
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 17 Aug 2010, 21:54
- Auto: Iná značka
Trochu si pobavil, ta kvapalina sa vola nafta a najskor mu tecie po vyfuku, zvodoch a tak.D4nusKOSK napísal:prvom rade by som pozrel z kade ide tých pár kvapiek možno práve tam máš príčinu ale bieli dým to ako keby nejaká kvapalina ti kvapka na horucu časť motora mne tak dymel motor ked prdol olej von.
Mozno derava hadica z prepadu. Treba hladat.
quattro
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X25XE Sport - rozobrata na organy
VeBe X16XEL Caravan - ex
,,Opel wir leben autos...Aber nur ein bisschen"
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X25XE Sport - rozobrata na organy
VeBe X16XEL Caravan - ex
,,Opel wir leben autos...Aber nur ein bisschen"
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 29 Sep 2009, 16:46
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
ja som to tak opisal aby to pochopil laik
Opel Astra F 1.6 16V 74KW Caravan Sport X16XEL - Ex - † 19.8.2015-Tvoje posledné kilometre...Tak moc to bolí o teba prísť a na tvári slzy