corsa B-hluk pri jazde
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 01 Feb 2009, 10:57
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
corsa B-hluk pri jazde
Corsa B 1,4i ,rv.96-pri jazde auta sa ozyva hluk podobny hluku valiacich sa pneu velkeho auta, hluk vychadza niekde zrejme z prevodovky alebo skor rozvodovky. Iny problem nie je, rychlosti sa radia presne, ta hlucnost je aj pri vyradenej rychlosti,aj pri stlacenej spojke, sila hluku zavisi od rychlosti. Ak sa zastavi, tak nič.Mal som to aj v opel servise, nevedeli urcit zavadu, jedine to rozobrat a skumat, co by ale asi dost stalo.
Nema niekto skusenost s takouto zavadou? Poradi niekto?
Nema niekto skusenost s takouto zavadou? Poradi niekto?
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 01 Feb 2009, 10:57
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
pneu by to nemalo byt, to som ako prve podozrieval, tie som vymenil za zimne a robi to to iste ako aj na letnych. Loziska kontrolovali v servise aj homo klby, malo by to byt OK. Preto si myslim ze to bude nejake lozisko v prevodovke.
Mam este podotazku - ma corsa B rovnaky typ prevodovky u vsetkych pouzivanych motoroch ? Kdesi som cital, ze by mal byt typ F10. Skusim kdesi z vraku zohnat a vymenit.
Inak diky za napady a rady.
Mam este podotazku - ma corsa B rovnaky typ prevodovky u vsetkych pouzivanych motoroch ? Kdesi som cital, ze by mal byt typ F10. Skusim kdesi z vraku zohnat a vymenit.
Inak diky za napady a rady.
- bukelo
- Moderátor
- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
dam ti to sem znova, ale sefinko macil sa bude hnevat za duplicitne odkazy..pcamaro napísal:Dík bukelo za radu -
- a ako zistím presny typ - mam corsa B 1,4i, motor X14SZ, r.v.96.
takze vies o tom ze to tu je len ty a ja, oki?

http://www.opel-infos.de/getriebe/gf5.html
inak ak sa ti nechce hladat, mas F13