/Pri akých poruchách sa rozsvieti brzdová kontrolka?/
Za odpovede vopred vďaka.
Moderátori: bukelo, buci_vectra

V sobotu i nedelu to bolo OK. Dnes rano cestou do prace a z prace to zas vydavalo tie "zvuky", ale uz zriedkavejsie a omnoho slabsie. Radsej uz na to nebudem asi mysliet a budem sa spoliehat na to, ze to v servise pozreli /ved si to nechali i "pekne" zaplatit/. Po niekolkych intenzivnych brzdeniach to prestava. :roll:keka napísal:Dnes bola Atrička v servise, kde prečistili brzdy. To otrasné a hlasné trenie spôsobovali usadeniny. Vraj treba niekedy aj prudko brzdiť a nešetriť brzdy, aby sa to tam neusádzalo. Dnes to netrelo a nehučalo. Uvidíme, čo to bude robiť v pondelok ráno cestou z práce, snáď to neboli zbytočne vyhodené peniaze. :?

môžeš byť max. kľudný, rozprával som sa s viacerými majiteľmi iných značiek áut a robí to každému. To bude tým otepľovaním vlhkom atď..keka napísal:V sobotu i nedelu to bolo OK. Dnes rano cestou do prace a z prace to zas vydavalo tie "zvuky", ale uz zriedkavejsie a omnoho slabsie. Radsej uz na to nebudem asi mysliet a budem sa spoliehat na to, ze to v servise pozreli /ved si to nechali i "pekne" zaplatit/. Po niekolkych intenzivnych brzdeniach to prestava. :roll:keka napísal:Dnes bola Atrička v servise, kde prečistili brzdy. To otrasné a hlasné trenie spôsobovali usadeniny. Vraj treba niekedy aj prudko brzdiť a nešetriť brzdy, aby sa to tam neusádzalo. Dnes to netrelo a nehučalo. Uvidíme, čo to bude robiť v pondelok ráno cestou z práce, snáď to neboli zbytočne vyhodené peniaze. :?
Astrak KE napísal:môžeš byť max. kľudný, rozprával som sa s viacerými majiteľmi iných značiek áut a robí to každému. To bude tým otepľovaním vlhkom atď..keka napísal:V sobotu i nedelu to bolo OK. Dnes rano cestou do prace a z prace to zas vydavalo tie "zvuky", ale uz zriedkavejsie a omnoho slabsie. Radsej uz na to nebudem asi mysliet a budem sa spoliehat na to, ze to v servise pozreli /ved si to nechali i "pekne" zaplatit/. Po niekolkych intenzivnych brzdeniach to prestava. :roll:keka napísal:Dnes bola Atrička v servise, kde prečistili brzdy. To otrasné a hlasné trenie spôsobovali usadeniny. Vraj treba niekedy aj prudko brzdiť a nešetriť brzdy, aby sa to tam neusádzalo. Dnes to netrelo a nehučalo. Uvidíme, čo to bude robiť v pondelok ráno cestou z práce, snáď to neboli zbytočne vyhodené peniaze. :?

Zdravim. Tak mne to trenie pri brzdení úplne prestalotulenko napísal:mozem iba potvrdit.mal som vw polo a robilo mi to to iste.predal som ho ked malo naj.50000.takze nic si z toho nerom,je to uplne v poriadku ak nevidis zmeny na brzdnych vlastnostiach