Zelezne tiahlo

Moderátor: dulo

Kura

Zelezne tiahlo

Príspevok od používateľa Kura »

Vcera som robil podsvietenie digiklimy na OB MV6 a nechtiac som pri vyberani stredneho panelu zavadil o zelezne tiahlo, ktore tam ma aj svoje drazky a na obidvoch koncoch je zahnute. Ked som ho chcel dat spat, tak som zistil, ze neviem kam vobec maju zapadat tie konce. Vobec netusim naco tam vobec je, lebo mi po zlozeni vsetko funguje, ale urcite tam ma svoju funkciu. Tak poradte. 8)
jerryl
Opelclub Čestný člen
Opelclub Čestný člen
Dátum registrácie: 08 Jan 2006, 11:49
Auto: Ampera
Bydlisko alt: Topoľčianky
Kontaktovať používateľa:

Re: Zelezne tiahlo

Príspevok od používateľa jerryl »

Kura napísal:Vcera som robil podsvietenie digiklimy na OB MV6 a nechtiac som pri vyberani stredneho panelu zavadil o zelezne tiahlo, ktore tam ma aj svoje drazky a na obidvoch koncoch je zahnute. Ked som ho chcel dat spat, tak som zistil, ze neviem kam vobec maju zapadat tie konce. Vobec netusim naco tam vobec je, lebo mi po zlozeni vsetko funguje, ale urcite tam ma svoju funkciu. Tak poradte. 8)
Neviem čo konkrétne myslíš,ale ak je v tvare U,tak slúži na zaaretovanie stredného panelu ku šasi.Bez potiahnutia tohoto tiahla smerom dolu sa v podstate nedá stredový panel vytiahnuť,ak nerátam dva šróby pod vetrákmi vzduchu a dva pod popolníkom.
To tiahlo má vratné pružinky?
Kura

2 Jerryl: Nie to Ucko nemyslim. Ma to tvar U ale strasne predlzeneho U. Tie zahnutia su asi iba 2cm a dlzka celeho 30cm. je to asi vo vyske radia a upevnene na umelej hmote ktora ide smerom hore k vyduchom.
jerryl
Opelclub Čestný člen
Opelclub Čestný člen
Dátum registrácie: 08 Jan 2006, 11:49
Auto: Ampera
Bydlisko alt: Topoľčianky
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jerryl »

Kura napísal:2 Jerryl: Nie to Ucko nemyslim. Ma to tvar U ale strasne predlzeneho U. Tie zahnutia su asi iba 2cm a dlzka celeho 30cm. je to asi vo vyske radia a upevnene na umelej hmote ktora ide smerom hore k vyduchom.
Tak neviem..??? Aj to čo myslím je predĺžené U na skoro celú šírku panelu klímy a je to za autorádiom na šasi auta.Dá sa to potiahnuť smerom dolu.
Nič iné som si tam nevšimol.Ale čaká ma ešte podsvietenie vypínačov a displejov klímy,tak si to všimnem.
Maj sa.
Kura

Presne pri prerabani podsvietenia sa mi to stalo. Miesto tiahla na odaretovanie stredneho panelu som nechtiac potiahol toto. :( :(
Kura

Tak nakoniec som nasiel kam to tiahlo patri. Stale vsak neviem na co to tam je. Z obrazku mi to vyzera na to, ze to deli vzduch medzi lavu a pravu cast nozneho vyduchu. Co vy na to Omegaci?

Nazorny obrazok:

Obrázok
Kura

skuste tento link na ten obrazok

http://fotky.azet.sk/fotka.phtml?&ft=8161725
Napísať odpoveď

Návrat na "OMEGA, SIGNUM, INSIGNIA - INTERIÉR/EXTERIÉR"