Ofuk predného skla nefachčí...
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
Kowler
Ofuk predného skla nefachčí...
Dobrý večer hodne som tu čítal o zahmlievaní predných skiel, mám ten istý problém. Dosť sa tu doporučuje vymeniť peľový filter.
Mno jak keď dám ofuk predného skla a skúsim rukou či prúdi vzduch z toho ventilátora pod čelným oknom tak nič necítim.
Ako keby tade nešiel ani vzduch len ozaj minimum.
Za každú radu som povďačný.
OPEL ASTRA G
Mno jak keď dám ofuk predného skla a skúsim rukou či prúdi vzduch z toho ventilátora pod čelným oknom tak nič necítim.
Ako keby tade nešiel ani vzduch len ozaj minimum.
Za každú radu som povďačný.
OPEL ASTRA G
-
Kowler
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Klapkou vnútornej cirkulácie sa ovláda vstup vzduchu. Teda či bude prúdiť do kabíny vzduch zvonku, alebo bude cirkulovať vzduch v kabíne a nie som si istý, či pri prepnutí na ofuk predného skla sa neprepína automaticky externý okruch. Ale na silu ofuku by to nemalo mať vplyv. Neviem. Skús skontrolovať.
-
Kowler
je to tak ked zapnes ofuk predného skla tak sa vnútorná cirkulácia automaticky vypne teda aspon podla kontrolky mno ale ked je tá klapka zaseknutá a zostane otvorená tým pádom to nebude fachcit mno každopádne to skúsim rozobrat a potom juknut na tu klapku či sa zatvára alebo nie a ked tam budem hned vymením aj pelový filter dam vediet ako to dopadlo. Na nete som nasiel hodne ludí s týmto problémom a skoro vždy to bola ta zaseknutá klapka.
- saimon
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Apr 2008, 18:28
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
no mne to fuka ako dive na predne sklo a aj tak sa to zahmlieva ... nevies mi poradit ako by bolo najlepsie rozobrat resp. ako by bolo najlespie skontrolovat ci sa klapky zatvaraju a otvaraju ako maju?macil napísal:Zaseknutá klapka spôsobuje skôr zahmlievanie ako slabý ofuk, ale skús. Uvidíme.
*** Opel Astra 1.7 DTi, r.v. 2000 ***
*** Opel Astra 1.7 DTi, r.v. 2000 ***
-
rado.c
-
Fedik
slaby ofuk
Zdravim
Chcem sa opytat...slabo mi fuci ofuk ... na 4 vetnylator huci ako divy ale vzduch nikde
...okna sa mi nezahmievaju...ma Atra G 99 aj pelovy filter?
Chcem sa opytat...slabo mi fuci ofuk ... na 4 vetnylator huci ako divy ale vzduch nikde
-
Kowler
Re: slaby ofuk
pelový filter máFedik napísal:Zdravim
Chcem sa opytat...slabo mi fuci ofuk ... na 4 vetnylator huci ako divy ale vzduch nikde...okna sa mi nezahmievaju...ma Atra G 99 aj pelovy filter?