Angel eyes

Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra

tommy

Príspevok od používateľa tommy »

Prestne tak :lol: :lol:
Lea

Príspevok od používateľa Lea »

tak to zas mi je jasne, že to bolo spravene len tak- pre efekt... aby to vyzeralo.... ale porovnala som Vás s nimi len kvoli tomu, že tiež ste spravili z "ničoho" pekné auto.... teda na rozdiel od tých v MTV Vy to spravite na 100 %...
Používateľov profilový obrázok
macil
Admin
Admin
Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
Auto: Astra J
Bydlisko alt: Furča
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa macil »

2 Fastspeed:
Bohajeho!!! :shock: (pardon za výraz, ale viem sa čudovať už len neslušnejšie )
Keby som nosil klobúk, tak ho snímem z hlavy a ukloním sa na znak obdivu. Takto sa len klaniam. Škoda, že nebývaš niekde bližšie, určite by som ťa ukecal a pustili by sme sa aj do tej mojej rakety. Vidieť že nejaké skúsenosti máš a naviac aj dobrý vkus. Vyzerá to veeeľmi dobre a vôbec nieje preplácané do extrému. Takéto úpravy sa mi páčia.
Ešte mám otázku k tým svetlám. Jazdili ste s tým už za tmy? Ako svietia čočky? Majú nejaký nastavovací prvok? Dá sa s tým prejsť normálne cez STK?
Opel Astra J-ST, A16LET LPG
Opel Astra F-CC, X18XE
Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
vladimir

Príspevok od používateľa vladimir »

Fastspeed napísal:
vladimir napísal:Jojko....akurat som dnes objavil nieco podobne..musim ju nafotit,ak mi neujde.....ale nejdem nic slubovat
zlakol som sa ci ste neprisli-ale mala londynske znacky :wink:
V.y.p.i.c.h.n.i mu kolesá, a neodíde! :lol:
:lol: :lol: :lol: 8) ,ako keby ta poculi....niekde mi zmizla,
no pekny kus roboty je za vami,velmi pekne-nech len dlho skrasluje nase cesty.... :wink:
Fastspeed
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 08 Jan 2006, 16:36
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fastspeed »

Lea napísal:tak to zas mi je jasne, že to bolo spravene len tak- pre efekt... aby to vyzeralo.... ale porovnala som Vás s nimi len kvoli tomu, že tiež ste spravili z "ničoho" pekné auto.... teda na rozdiel od tých v MTV Vy to spravite na 100 %...
Ďakujeme Lea za porovnanie, veľmi nám to lichotí, lebo oni sú profíci, len sú obmedzený od MTV.
macil napísal:2 Fastspeed:
Keby som nosil klobúk, tak ho snímem z hlavy a ukloním sa na znak obdivu. Takto sa len klaniam. Škoda, že nebývaš niekde bližšie, určite by som ťa ukecal a pustili by sme sa aj do tej mojej rakety. Vidieť že nejaké skúsenosti máš a naviac aj dobrý vkus. Vyzerá to veeeľmi dobre a vôbec nieje preplácané do extrému. Takéto úpravy sa mi páčia.
Ešte mám otázku k tým svetlám. Jazdili ste s tým už za tmy? Ako svietia čočky? Majú nejaký nastavovací prvok? Dá sa s tým prejsť normálne cez STK?
Len teraz sme sa naučili robyť s laminátom, a ešte raz by sme sa do toho nedali :lol: . Pri Calibre sme takéto niečo nerobil, lebo to auto je tak pekné, ako ho ztvoril Erhard Schell tedajší dizajnér u Opla. Našťastie aj brat má dobrí vkus, lebo aj on vždy hovoril, že japonský štíl nemeckému autu nepristane.
Teraz k svetlám: Na STK sme boli minulý týždeň vo štvrtok, a to ešte bez masky chladiča, bez kritu nalievacieho hrdla benzínu, a s nenastavenímy svetlami. Auto prešlo hneď na STK. Potom sme ich večer nastavovali len tak naoko, lebo svietily krížom cez seba, a trošku hore. Dajú sa nastavovať aj horizontálne, aj vertikálne. Ináč veľmi pekne svietia v noci. Nie sú o nič horšie než sériovky. Čoskoro budeme musieť meniť tlmiče, lebo predné majú 82 a 85% zadné 84 a 80%. Brzdová kvapalina bola stará, tú sme dnes menily na DOT 5.1, a brat špekuluje, že namontuje predné brzdy z Calibri 2,0 16V. Ale to sú už plány do budúcna.
Fastspeed
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

vladimir napísal: :lol: :lol: :lol: 8) ,ako keby ta poculi....niekde mi zmizla,
no pekny kus roboty je za vami,velmi pekne-nech len dlho skrasluje nase cesty.... :wink:
Ďakujeme! Aj ja dúfam, že ešte bude dlho slúžiť, lebo keď doslúžil, brat už chce kúpiť nejakého diesla.
igizpd
Bronzový užívateľ
Bronzový užívateľ
Dátum registrácie: 11 Máj 2006, 21:37
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa igizpd »

macil napísal:2 Fastspeed:
tie svetla mam aj ja a ziadny problem ci na stk alebo z nadstavovanim a svietia super ja tam mam silne 100 w ziarovky do biela som spokojny :lol:
opel vectra b 1.6 16v+opel insignia 2.0 cdti
...................................
predaj nd a tuningu top automax
Fastspeed
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

*igi

Tie 100 W žiarovky by som na tvojom mieste vybral zo svetiel, lebo Ti môžu veľmi ľahko oslepiť svetlá, pokiaľ máš projektory umelohmotné. Najprv sa presvedči o tom, aké máš projektory, lebo keď ich máš z kovu, tak je to v pohode, ale keď sú umelohmotné, tak ich radšej vymeň na 55W-ové so silnejšou svietivosťou.
Napr.:
OSRAM Silverstar
tommy

Ja by so tie žiarovky skorej vymenil za xenon :lol: :lol:
macil
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Povie mi niekto, prečo sa všetci idú zblázniť za xenónmi?
Opel Astra F-CC, X18XE
Fastspeed
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

tommy napísal:Ja by so tie žiarovky skorej vymenil za xenon :lol: :lol:
Neviem, či si čítal prespevok Lei v ktorom píše, že policajti už môžu kontrolovať zase všetko. Xenon je povolený len v autách s automatickým nastavovaním výšky svetiel, a s čističom svetiel. :idea:
Teraz som vydel niekte HID xenonový set za 6900 SKK. :lol:
Fastspeed
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

macil napísal:Povie mi niekto, prečo sa všetci idú zblázniť za xenónmi?
Asi lepšia vyditelnosť :idea: . Aj ja by som dal xenńy do auta, ale nedávno som menil projektory za lepšie z Passatu, a nebola to lacná záležitosť.
tommy

Macil si deláš srandu :lol: to je nádhera ja si ich vymením aj ked je taký zákon :twisted: však pri polišoch dáš na parkovačky :lol: :lol:
macil
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Z vlastnej skúsenosti, ak ide niekto s xenonmi oproti, alebo za mnou, tak s prepáčením prd vidím. Asi to automatické nastavovanie málokomu funguje alebo to tam vôbec nemajú, keďže to väčšina má len dorobené z prestavbových setov. Asi začnem nosiť gumipušku. :twisted:
Opel Astra F-CC, X18XE
macil
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

tommy napísal:Macil si deláš srandu :lol: to je nádhera ja si ich vymením aj ked je taký zákon :twisted: však pri polišoch dáš na parkovačky :lol: :lol:
Ťa čapnú, že jazdíš s parkovačkami. :wink:
Opel Astra F-CC, X18XE
Lea

tommy napísal:Macil si deláš srandu :lol: to je nádhera ja si ich vymením aj ked je taký zákon :twisted: však pri polišoch dáš na parkovačky :lol: :lol:
len ked budeš musieť pri prehliadke prepínať svetlá- parkovačky-stratávačky-dialkové, aj ten policajt si to všimne... potom mať len buď štastie alebo dobru hubu a nejako sa z toho vykecať... zaleží, na akého natrafíš
macil
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

...a srandu si nerobím. Ak to funguje ako má, tak to väčšinou neobťažuje, ale väčšina z nich je bastel.
Opel Astra F-CC, X18XE
Lea

macil napísal:
...a srandu si nerobím. Ak to funguje ako má, tak to väčšinou neobťažuje, ale väčšina z nich je bastel.
v tomto musim suhlasiť s macilom, ja mam tiež štastie na takých, že to maju nejak naprd nastavené a potom figu vidím ja.... hlavne, že on vidí dobre, ta gumipuška je dobrý napad :wink:
tommy

Samozrejme, ak to neni 100% nadstavené, tak radšej nech to nemám :?: mne v podstate stačí aj seria, ale tie xenoni ma stále držia ako kliešt :lol: :lol: :lol:
igizpd
Bronzový užívateľ
Bronzový užívateľ
Dátum registrácie: 11 Máj 2006, 21:37
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa igizpd »

Fastspeed napísal:*igi

Tie 100 W žiarovky by som na tvojom mieste vybral zo svetiel, lebo Ti môžu veľmi ľahko oslepiť svetlá, pokiaľ máš projektory umelohmotné. Najprv sa presvedči o tom, aké máš projektory, lebo keď ich máš z kovu, tak je to v pohode, ale keď sú umelohmotné, tak ich radšej vymeň na 55W-ové so silnejšou svietivosťou.
Napr.:
OSRAM Silverstar
tie 50 wat. pouzivam dialkovych nastastie mam tieprojektory kovove tak dufam ze sa nerozpustia :lol: :lol: :lol:
opel vectra b 1.6 16v+opel insignia 2.0 cdti
...................................
predaj nd a tuningu top automax
Napísať odpoveď

Návrat na "TUNING a STYLING - VŠEOBECNE"