NEBRZDI
Moderátori: dulo, buci_vectra
- Tijay
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 04 Máj 2008, 19:16
- Auto: Vectra B
NEBRZDI
cawte. Neviem čo sa deje s mojou laskou.. ale nejako prestava počuvať... Idem s autom stlačim brzdu a nič... len tak trošičku brzdilo. a to som mal uplne zošlapnuty pedal. idem dalej skušam pre istotu przdu či ide
ale stale tak slabo.. po čase... už to šlo normal.. včera to iste.. a dnes tiež.. ale je to stale ked vypnem motor.. a znova naštartujem. Neviete čo môže byť chyba? Ked nie.. tak idem radšej do servisu.. bo to ne sranda chodiť bez brd
thx
Opel Vectra 1,8 16V Jubileum 100 r. 12/1999
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
Alebo stara kvapalina
Raz som nezabrzdil a od vtedy menim kvapalinu kazde 2 roky.
Raz som nezabrzdil a od vtedy menim kvapalinu kazde 2 roky.
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
-
iurai
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
zavzdusnene?stary hlavny valec? strata kvapaliny? netesnost? prasknuta hadica? toho je 
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
- Tijay
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 04 Máj 2008, 19:16
- Auto: Vectra B
Dačo nenormalne
bal som sa objednať do servisu ako som spomynal. cely tyžden mi brzda nešla.. nechodil som daleke trasi.. len po meste večer ked som potreboval.
a brzda nešla.. dnes idem do servisu. a čo ??? brzdy idu
nepochopim toto. Len uvidim do kedy...
Opel Vectra 1,8 16V Jubileum 100 r. 12/1999
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
to pochybujem ze sa uvedomil ked ti pedal chodil na spodok 
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
- soto
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 07 Nov 2008, 09:49
- Auto: Zafira A
Mne sa presne to iste stalo dnes rano. Pekne krasne som si po dvoch dnoch auto nastartoval, odisiel z parkoviska a na prvej krizovatke smrt v ociach :roll: - nastastie po cca 2-3 naslapnutiach brzdy naplno zabrali (a hlavne neslo ziadne auto).
Vidim to na zlu brzdovu kvapalinu (resp. zacnem tam). Ak to nepomoze tak potom prejdem brzdovu sustavu (ale brzdovka sa mi nestraca). A potom pride na rad brzdovy valec (moze sa tiez sam zavzdusnit).
Inac myslim si dobre ak si myslil, ze brzdova sustava sa nasliapnutim brzdoveho pedalu automaticky odvzdusnuje ???
Resp. ako je to mozne, ze po nasliapnuti to vsetko fungovalo tak ako ma?
Vidim to na zlu brzdovu kvapalinu (resp. zacnem tam). Ak to nepomoze tak potom prejdem brzdovu sustavu (ale brzdovka sa mi nestraca). A potom pride na rad brzdovy valec (moze sa tiez sam zavzdusnit).
Inac myslim si dobre ak si myslil, ze brzdova sustava sa nasliapnutim brzdoveho pedalu automaticky odvzdusnuje ???
Opel Zafira Z18XE 92 kw r.v. 12/2001
294 tis. km (momentalne si to uz uziva v 3Ackach)
Suzuki Ignis 69 kw r.v. 10/2004 (manzelka)
Before:
Hyundai Accent 1,3i LC r.v. 2002 (predany pri 150 tis. km kvoli nedostatku miesta :-()
Peugeot 309 XLD r.v. 1989 (600 tis. km :-))
Before:
Hyundai Accent 1,3i LC r.v. 2002 (predany pri 150 tis. km kvoli nedostatku miesta :-()
- orion
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 29 Dec 2008, 15:37
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
no ak mas v sustave vzduch tak naslapanim tam nasukas kvapalinu a ta ciastocne postalca bubliny ..ked povolis pedal sustava neni odvdusnena ale proste pride dalsi vzduch a bulinky sa roztahuju....
myslim si ze automaticke odvdusnenie neni uplne mozne a funkcne ak je pedal dost makky teda ak je sustava total zavdusnena..moj nazor iba
myslim si ze automaticke odvdusnenie neni uplne mozne a funkcne ak je pedal dost makky teda ak je sustava total zavdusnena..moj nazor iba
Opel Vectra B - 1,7TD r.v. 96
moj Hektor
Opel Vectra B - 2,2DTI r.v. 02
Opel Vectra B - 2,2DTI r.v. 02
-
iurai
len si zabudol napisat, ze ako sa spraval pedal brzdysoto napísal:Mne sa presne to iste stalo dnes rano. Pekne krasne som si po dvoch dnoch auto nastartoval, odisiel z parkoviska a na prvej krizovatke smrt v ociach :roll: - nastastie po cca 2-3 naslapnutiach brzdy naplno zabrali (a hlavne neslo ziadne auto).
a) stlacil si pedal uplne dole bez toho, aby si citil odpor , co normalne kladie ?
b) alebo si tlacil normalnou silou, ale brzdy nebrzdili ?
pozri kolko mas brzdovky
mne uz brzdy zlyhali asi na 6 roznych sposobov, najkomickejsie bolo stratit oblozenie
- soto
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 07 Nov 2008, 09:49
- Auto: Zafira A
Pedal som stlacil uplne normalne (teda bol tam odpor) a auto vyrazne slabsie brzdilo (ale dokazal som za krizovatkou zastavit, dokonca na kopci). Ked som to dvakrat naslapol tak uz to brzdilo s okukavanim predneho skla.iurai napísal:soto napísal: len si zabudol napisat, ze ako sa spraval pedal brzdy
a) stlacil si pedal uplne dole bez toho, aby si citil odpor , co normalne kladie ?
b) alebo si tlacil normalnou silou, ale brzdy nebrzdili ?
pozri kolko mas brzdovky
mne uz brzdy zlyhali asi na 6 roznych sposobov, najkomickejsie bolo stratit oblozenie
* podla mna to mozno bolo aj pocasim, dazd, hmlisto, teda vyrazna vlhkost a ja som vychadzal rano, ked auto stalo cca 12 hodin (mozno boli kotuce privelmi vlhke).
* mozno odchadza posilnovat brzd, mozno to je aj hrubkou kotucov, lebo ked som dal auto servisovat naposledy, tak mechanik nevedel najst bezpecnostnu maticu kolies, tak sa na brzdy vykaslal (resp. checkol to iba bez demontaze kolies).
Opel Zafira Z18XE 92 kw r.v. 12/2001
Before:
Before: