vymena lambda sond
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
jupioo
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Jún 2011, 12:34
- Auto: Vectra C
vymena lambda sond
dnes som vymenil vsetky 4 lambdy predkatalyzatorove - origo bosh, zmazali sa zavady, a pri testovani sa druhy rad lamd spraval akoby boli mrtve, nedavali ziadne hodnoty ( dost cudne sa to chovalo, kabelaz v poho, stava do kablov ide ) Neviem, znami vravel ze to bude asi RJ - no to uz je o inom... Nema s tym niekto skusenost, resp. mam skusit este novy soft do RJ ?? Kto by to vedel v BA urobit za nejaku rozumnu cenu (prip. v okoli), po vydojeny za lamdy uz nemam ani chut to riesit ... Kontrolka motora chvilku nesvietila, potom ju rozsvietilo a teraz som si vsimol ze ju znovu zhaslo (najazdene do 100 km), resp. moze to byt nieco ine este ? Dik
PS: VeCe, Z32, r.v. 03
Naposledy upravil/-a jupioo v 03 Apr 2012, 09:27, upravené celkom 1 krát.
- buci_vectra
- Moderátor

- Dátum registrácie: 20 Apr 2009, 23:41
- Auto: Vectra B
Oslov užívatela s nickom Signum...
Vectra B 2.5 V6 - strieborná - Lubecová 
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
-
jupioo
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Jún 2011, 12:34
- Auto: Vectra C
tak touto cestou chcem velmi pekne podakovat osobe s nickom KAJO, nakoniec mi celu karu diagnostokoval spolu s nestastnymi sondami on + vysveltlil komplet problematiku, rychlost, profesionalita, urcite ho budem skor neskor navstevovat a doporucovat kazdemu. Este raz VDAKA (a teda ako som povedal zastavim sa)
. Fakt rozdiel takyto pristup, a aku som mal predoslu skusenost s predoslim akoze "liecitelom oplov" ...
-
red baron
Re: vymena lamda sond
poprosím .... oprav si aj v názve aj v poste .... L A M B D A sonda !!!!jupioo napísal:dnes som vymenil vsetky 4 lamdy predkatalyzatorove - origo bosh, zmazali sa zavady, a pri testovani sa druhy rad lamd spraval akoby boli mrtve, nedavali ziadne hodnoty ( dost cudne sa to chovalo, kabelaz v poho, stava do kablov ide ) Neviem, znami vravel ze to bude asi RJ - no to uz je o inom... Nema s tym niekto skusenost, resp. mam skusit este novy soft do RJ ?? Kto by to vedel v BA urobit za nejaku rozumnu cenu (prip. v okoli), po vydojeny za lamdy uz nemam ani chut to riesit ... Kontrolka motora chvilku nesvietila, potom ju rozsvietilo a teraz som si vsimol ze ju znovu zhaslo (najazdene do 100 km), resp. moze to byt nieco ine este ? Dik
-
red baron
áno , vadilo mi to , lebo neznášam ked to nema žiaden zmysel ..... predsa sú toto verejné veci . v určitom , je to aj zrkadlo celého klubu .... čo si pomyslí človek ktorý náhodou pozerá stránku .... ked si prečíta aj takéto ( a nie len takéto ) nezmysli .....
malo by to vadiť aj moderátorom / administrátorom .....
malo by to vadiť aj moderátorom / administrátorom .....