Zdravim oplaci.Na mojej astre H,1,9 CDTI 88kw 2005 sa pocas jazdy rozsietili kontrolky esp aj motora a auto prestalo reagovat na plyn, nezhaslo,ostalo nastartovane a otacky boli cca 1300.Radsej som to otocil a isiel dom.Neviete mi prosim poradit,co tomu moze byt?Mate niekto skusenosti z mojim problemom?
Vopred dakujem za rady.
Rozsvietili sa kontrolky esp a motora
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
marcelLT
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 24 Jún 2011, 13:47
- Auto: Zafira B
Zdravím,
Ymbo, ja som mal ten istý problém na Zafire niekedy 09-10/2011. Stačilo vypnúť motor a naštartovať a šlo to. Robilo mi to asi tak týždeň a potom som bol na diagnostike, kde mi mechanik zistil vadny potenciometer na plynovom pedály, chybu mi vymazal a odvtedy(dúfam, že to nezakríknem)to nevyskočilo. Viem len toľko, že treba vymeniť celý plynový pedál, ale koľko € by to stalo neviem.
Taká je moja skúsenosť, ak niekto viete niečo viac poradte...
Ymbo, ja som mal ten istý problém na Zafire niekedy 09-10/2011. Stačilo vypnúť motor a naštartovať a šlo to. Robilo mi to asi tak týždeň a potom som bol na diagnostike, kde mi mechanik zistil vadny potenciometer na plynovom pedály, chybu mi vymazal a odvtedy(dúfam, že to nezakríknem)to nevyskočilo. Viem len toľko, že treba vymeniť celý plynový pedál, ale koľko € by to stalo neviem.
Taká je moja skúsenosť, ak niekto viete niečo viac poradte...