VECE 2,2DTi, 92kw/2003 - neštartuje
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
patopresov
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Jan 2012, 12:51
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
VECE 2,2DTi, 92kw/2003 - neštartuje
VECE 2,2DTi, 92kw/2003 zle startovala... po vymene tesnenia vstrekov, podložiek, prepad. hadiciek, naft filtra, nova baterka, počitač v aute nevypisuje žiadnu poruchu. Po vymene auto islo bez problrmov tri dni, startovanie super, autu sa vratil vykon, zrychlenie. Po tretom dni auto nastartovalo ako obvikle, isiel som na nakup, auto som vypol na cca10min a.... po vrateni sa k autu vectricka naštartovala, rychlo spadli otačky a už nič.... len tocenie motora a nechitila už... skusenosti niekto s tym? rady? dik
Zmenený názov témy!
Ešte jeden takýto názov, téma poputuje rovno do koša!
http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=7047 - pravidlo piate...
Moderátor.
Zmenený názov témy!
Moderátor.
-
patopresov
- Pravidelný užívateľ

je teraz mrtva, ako pises, auto je dnes od rana v servise ale u fakt dobreho mechanika, zatial mi nevolal co s tym je, tak mavam obavy ze to bude nieco vazne, ma aj diagnostiku oplacku tak uvidim. Uz som pocul od viac ludi strasenie s cerpadlom a podobne tiez povzbudive slova... fakt mi to nieje jedno, co s tym jeLubec napísal:Takze je teraz mrtva? Co diagnostika?
-
patopresov
- Pravidelný užívateľ

-
patopresov
- Pravidelný užívateľ

-
patopresov
- Pravidelný užívateľ

- Patricius
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Dec 2008, 09:38
- Auto: Iná značka
- Kontaktovať používateľa:
každopádne som už zažil že PC ukazoval pri rovnakej situácií viac chybových hlásení(nedostatočný tlak v palivovej sústave a podobné hlavolamy) štartér točil a akoby nešla nafta. Chyba- vadný snímač vačky po výmene všetko ok. Ale no, mechanik bude vedieť, držím palec...nech to nie je čerpadlopatopresov napísal:...na diagnostike by mu to ukazalo keby bol v tom problem nie?...
Naposledy upravil/-a Patricius v 14 Jan 2012, 14:11, upravené celkom 1 krát.
VW Golf 1,9TDI 77kW
BMW 530dA 142kW - ex
VW Passat 1,9TDI 66kW - ex
Opel Vectra fake Zender 1,8 16V LPG 1999 sedan - ex
BMW 530dA 142kW - ex
VW Passat 1,9TDI 66kW - ex
Opel Vectra fake Zender 1,8 16V LPG 1999 sedan - ex
-
patopresov
- Pravidelný užívateľ

ok keby si s tym nevedel rady skusim mu to povedat ale je dost skuseny tak dufam ze nato pride, a ked nie tak to bude fakt problem..Patricius napísal:každopádne som už zažil že PC ukazoval pri rovnakej situácií viac chybových hlásení(nedostatočný tlak v palivovej sústave a podobné hlavolamy) štartér točil a akoby nešla nafta. Chyba- vadný snímač vačky po výmene všetko ok. Ale no, mechanik bude vedieť, držím palec...nech to nie je čerpadlopatopresov napísal:...na diagnostike by mu to ukazalo keby bol v tom problem nie?...
-
patopresov
- Pravidelný užívateľ

dik, prve povzbudive slova:)Patricius napísal:každopádne som už zažil že PC ukazoval pri rovnakej situácií viac chybových hlásení(nedostatočný tlak v palivovej sústave a podobné hlavolamy) štartér točil a akoby nešla nafta. Chyba- vadný snímač vačky po výmene všetko ok. Ale no, mechanik bude vedieť, držím palec...nech to nie je čerpadlopatopresov napísal:...na diagnostike by mu to ukazalo keby bol v tom problem nie?...
-
patopresov
- Pravidelný užívateľ

no, mechanik mi prinesie auto za 15 min teraz mi volal, tak asi cerpadlo to nieje, napisem co to bol za problem sam to neviem a som zvedavyPatricius napísal:každopádne som už zažil že PC ukazoval pri rovnakej situácií viac chybových hlásení(nedostatočný tlak v palivovej sústave a podobné hlavolamy) štartér točil a akoby nešla nafta. Chyba- vadný snímač vačky po výmene všetko ok. Ale no, mechanik bude vedieť, držím palec...nech to nie je čerpadlopatopresov napísal:...na diagnostike by mu to ukazalo keby bol v tom problem nie?...
-
patopresov
- Pravidelný užívateľ

problem vyriesenyLubec napísal:Co by si nevedel rady, ak ma spravnu diagnostiku a ako vravis vie ju pouzivat, musi na to prist.
-
patopresov
- Pravidelný užívateľ

Re: VECE 2,2DTi, 92kw/2003 - neštartuje
dobre v pohode, preboha nic take zle som zas neurobil, da sa to aj inak napisat, aj ty si sa na zaciatkoch ucil, ci si majster sveta? nerozumiempatopresov napísal:VECE 2,2DTi, 92kw/2003 zle startovala... po vymene tesnenia vstrekov, podložiek, prepad. hadiciek, naft filtra, nova baterka, počitač v aute nevypisuje žiadnu poruchu. Po vymene auto islo bez problrmov tri dni, startovanie super, autu sa vratil vykon, zrychlenie. Po tretom dni auto nastartovalo ako obvikle, isiel som na nakup, auto som vypol na cca10min a.... po vrateni sa k autu vectricka naštartovala, rychlo spadli otačky a už nič.... len tocenie motora a nechitila už... skusenosti niekto s tym? rady? dik
Zmenený názov témy!
Moderátor.
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
tak ste si tu pokecali chalani 
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
-
iurai
kazdy, co prejde 8 rokov zakladnej dochadzky by mal vediet precitat a pochopit tie strucne pravidla tohto fora, a podla toho sa zachovat.patopresov napísal:
Zmenený názov témy!
Moderátor.
dobre v pohode, preboha nic take zle som zas neurobil, da sa to aj inak napisat, aj ty si sa na zaciatkoch ucil, ci si majster sveta? nerozumiem
ty budes alebo Paris Hilton, alebo postihnuty spoluobcan,
alebo prislusnik kriciacej mensiny
kebyze to vieme, tak by sme sa ti obzvlast utlocitne venovali
-
patopresov
- Pravidelný užívateľ

na arogantnych,debilov tvojho formatu sa ani neoplati reagovat, ked si bol maly chlapec trpel si komplexom menejcennosti a preniesol si si to aj do dalsej etapy svojho zivota. V detstve si bol chudak a teraz sa hrajes na PANAiurai napísal:kazdy, co prejde 8 rokov zakladnej dochadzky by mal vediet precitat a pochopit tie strucne pravidla tohto fora, a podla toho sa zachovat.patopresov napísal:
Zmenený názov témy!
Moderátor.
dobre v pohode, preboha nic take zle som zas neurobil, da sa to aj inak napisat, aj ty si sa na zaciatkoch ucil, ci si majster sveta? nerozumiem
ty budes alebo Paris Hilton, alebo postihnuty spoluobcan,
alebo prislusnik kriciacej mensiny
kebyze to vieme, tak by sme sa ti obzvlast utlocitne venovali