Ovládanie autorádia na volante

Moderátori: bukelo, buci_vectra

Mocho
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 12 Jún 2011, 17:49
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Príspevok od používateľa Mocho »

troodon napísal:veru piste ale nezabudajte ze radio musi podporovat analogove ovladanie po drote. Nevyrabam ziadne prevodniky iba upravim original tlacitka tak aby sa dalo ovladat radio ktore podporuje analogove po drote. Rad pomozem aj so zapojenim ale ked je niekto z dialky musi si aspon vediet prepojit kabel SWC na origo konektore s novym radiom lebo tie maju vlastne konektory. Demontovat tlacitka si kazdy snad nastuduje na fore.

Upravu origo ovladania Astra G, VeBe, Zafira A, Omega B cca 15€ ked chce niekto menit aj farbu podsvietenia tak 1-2€ navyse podla zvolenej farby, po dohode ked vyjde cas rad pomozem s domontazou, montazou v NR. Radia ktore podporuju casto analogove ovladanie po drote su vybrane modely od LG, Sony, Pioneer.

Viac sa da docitat aj tu http://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... &start=285 len treba hladat.
Porad nejake.V obchode budu vedieť čo vlastne xem?Vieš zohnať aj tu redukciu?Čo by to stálo u teba dajme tomu s rádiom alebo bez?Vopred dakujem za odpoved
Peters30
Bronzový užívateľ
Bronzový užívateľ
Dátum registrácie: 19 Jan 2011, 09:02
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Príspevok od používateľa Peters30 »

Nazdar.
Neviete mi poradit dake autoradio s kvalitnejsim tunerom a analogovym ovladanim ako LG? Mam LG LCS700BR a niesom velmi spokojny.
Škoda Octavia Combi 1.9 TDI ASV
Opel Astra Caravan G 1.8 16v X18XE1 ex
BMW 318i E-30 ex
Škoda 120LS ex
Škoda 100L ex
Používateľov profilový obrázok
troodon
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 15 Nov 2008, 23:17
Auto: Astra G

Príspevok od používateľa troodon »

skus skontrolovat napajanie anteny podla manualu
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
kiski
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 06 Aug 2010, 19:44

Príspevok od používateľa kiski »

Páni, čo sa týka rádií ALPINE - ja mám typ CDE - 101RM, jedná sa o jeden z najlacnejších modelov od ALPINE, ale mne stačí. Tiež som laboroval, ako ho ovládať z volantu za čo najlacnejšie. Vymýšľal som všeličo a nakoniec som si nechal vyrobiť redukciu od jedného pána z Čiech za 25€ aj s poštovným. A pri cene rádia 150€ (v dobe, keď som ho kupoval) to bola zanedbateľná čiastka.

Samotná redukcia je zaliata v plaste, konektory sa iba napoja na pôvodné ako medzikus. A dokonca mi dal na výber navoliť si nejaké funkcie navyše, ktoré sa uplatňujú pri dvojkliku na tlačítko, a ktoré samozrejme pri pôvodnom ovládaní neboli... Čiže dokopy mám okolo 12 funkcií...:D

Určite to nepôjde len obyčajným nahradením pôvodných odporov vo volante, lebo ALPINE používa digitálne ovládanie, nie analógové. Kedže nechcem robiť reklamu, tak jeho webadresu len do SS na požiadanie. Síce na Astra g fóra píše, že prevodníky už nerobí, ale stránka je stále funkčná a na požiadanie by ho možno vyhotovil... Myslím, že langdon2 to videl aj v akcii, keď sme sa raz stretli na pumpe v NR, ale možno sa mýlim... :roll:
Astra G´00, X20XEV, 3dv., Sport - môj milaaaašek
iurai

Príspevok od používateľa iurai »

zaujimave !
kiski
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ

...však? a hlavne - funguje to zatiaľ stopercentne... aj normálny, aj dvojklik... veľmi praktické...
Používateľov profilový obrázok
Lubec
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 17 Aug 2010, 21:54
Auto: Iná značka

Príspevok od používateľa Lubec »

Ja velmi silno rozmyslam nad tymto http://www.shoppie.sk/alpine-ida-x311rr/d-95586/ potom mi asi bude treba kontakt na toho pana
quattro
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X25XE Sport - rozobrata na organy
VeBe X16XEL Caravan - ex
,,Opel wir leben autos...Aber nur ein bisschen"
kiski
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ

...keď to bude aktuálne, a budeš ho potrebovať, kontaktuj ma a ja ti ju napíšem do SS... nevidím prekážky... :wink:
Napísať odpoveď

Návrat na "ASTRA - ELEKTRO"