Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
tak trebars ja, ale ak, tak len na otocku, mozno nejak v sobotu poobede ... samozrejme po lyzovacke, a za predpokladu,ze mi nebude vymysleny nejaky iny plan, ako stravit sobotnajsie popoludnie.
別のブランド
OPEL ASTRA H SW 1.7 CDTI ENJOY - ex
OPEL CORSA C 1.2 COSMO - ex
OPEL CORSA B 1.0 CITY - ex
Ty si zasa hladas len vyhovorky.....
Co si pod papucou, ze ti bude vymysleny daky plan??? Mas to najblizsie a neprides?
Ach, co sa aj vobec cudujem..... :roll:
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
No ved bud chlap a vymysli ty prvý plán na 14teho, stretko so známimi v krásnom prostredí. Aký mi tu problém.
A ked sa partnerke nebude páčiť, kľudne si môže spraviť plán sama
Zuzka asi nepôjde tiež, tiež má niečo iné a kvôli tomu mi azda nezakáže ísť niekam :roll:
A kto tu co hovori o zakazovani ... ja som hovoril len o eventualnej lepsej ponuke na stravenia zvysku dna, ak nic lepsie nepride, som v Krpacove... co stale riesis
別のブランド
Mrzi ma to panstvo, ale zimne zrazy su u mna kamen urazu kvoli skuskovemu obdobiu a tento rok mi to bohuzial nevychadza ani financne
Ale velkonocny zraz v LE je ako kazdy rok moj zainteresovany vedia :oops:
BMW 325ci M-paket 141kW (1995)
Ford Fiesta 1.6 ST Edition 90kW (2010)
Hlasim sa poprosim ma dopisat do zoznamu +1
Musime si uz len zabestelovat ubytko ale neviem kedy bo nejak nestiham ani vlastne :bang: :huh:
ale hadam to zvladnem
Opel Vectra C caravan Z19DT rv.2008
Opel Astra G sedan X18XE1 rv.1998(Limo) KO
Skoda Favorit Sport Line KO
Kontakt - 0903606992
chlapi, ak je na tej polianke momentalne tak ako vsade inde v okoli (donovaly, turecka, a sirsie okolie BB) a este koncom buduceho tyzdna zasnezi, tak si povinne kazdy berte lopaty ... mne sa dnes zisla
別のブランド
šak ja mám offroad alebo prídem na bicykli a hotovo ej, už som dlho nelopatoval. teším sa na vás, chlopi.
a oznam do tabuľky- ostávam bohužiaľ sám, pretože mladá má skúšky 12. a 19., takže sa nestíha učiť. takže prídem len v sobotu a pôjdem v noci domov. piť aj tak nemôžem a nechcem, peniažkov tiež dosť ubudlo a škola volá. takže sa vidíme v sobotu. už sa na vás teším, dúfam, že sa stretneme v hojnom počte