TLMICE
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
vladimir
-
vladimir
-
Lea
toto bude aj onedlho čakať aj moju sintričku.... sa čudujem, že na tejto ulici,kde bývam, sa mi už cele auto nerozsypalo... každý, kto sa pripájal na plyn rozkopal cestu a nechal to tak... tak ulica vyzera ako tankodrom a mne je do plaču, ked tadial musim každy den autom chodiť... sice idem 5km/hod ... ale aj tak čakam, čo mi z auta odpadne...

-
jakub-ko
-
jakub-ko
-
jakub-ko
-
Lea
-
vladimir
-
vectroš
-
vectroš
Jakub-ko napísal:co myslis tym rovnake typy tlmicov?a to gumene tesnenie je vrchne ulozenie tlmica je to vlastne vertikalne "lozisko" a tie zvuky ti moze vydavat hocico co je okolo kolesa. silenbloky ,lozisko , ulozenie tlmica vrchne alebo spodne no hocico
Myslel som rozmery tlmiča + uchytenie nie značku tlmiča.
Už som mal dole ten tlmič,gumové tesnenia vyzerali dobré,ale keď som stlačil tlmič a pustil tak v hornej polohe bolo počuť taky kovový zvuk.Nerozoberali sme tlmič,lebo sme nevedeli či sa to dá opraviť a nový sme nemali,lebo sme nevedeli čo konkrétne búcha.
Tlmiče sú SACHS.
-
Jakub-ko
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Nov 2006, 11:42
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
ale na tlmici niesu gumene tesnenia! ak ti tlmic vysiel hoe sam tak ja to plynovy tlmic ak si ho tahal rukou je olejovy a ani jeden sa neda opravita tak ako pise macil pri jazde sa ti tlmič na doraz nedostane tak ti bucha nieco ine ak mas vybraty tlmic pokyvaj kolesom horizontalne aj vertikalne aj vpred a vzad ak jee vola na silentoch tak sa ukaze
OPEL VECTRA CARAVAN X 16 XEL
-
vectroš