edited by admin
KUrenie klapka
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
PLICHO
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 13 Júl 2010, 15:44
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
KUrenie klapka
Stále sa mi hmlia sklá tak som vymenil pelový filter ale nezlepšilo sa to tak som zas rozobral kastlík a zistil som že ako je hlavný motor fukania tak čo tam je ta klapka a tak je vyskočne z toho motorčeka čo ju riadi a ked som zabal kurenie tak som si všimol že ten motorček sa stále toči ked som otočil koliečkom na na fukanie na nohy tak začal sa točit do druhej strany ale stále sa toči a to neviem či by sa mal že či preto sa ta klabka odtial nevytrhla vie mi niekto poradit dakujem vopred 
edited by admin
edited by admin
Opel astra
-
tomas13538
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Nov 2011, 19:31
Re: KUrenie klabka
ked jeto vyskočene tak to naprav naspet ked je to zničené treba klapku ručne pootočiť aby nasavala vzduch s vonku. pripadne pohladaj si tu dake temy myslim že ohladom tohto tu je niečo písané.PLICHO napísal:Stále sa mi hmlia sklá tak som vymenil pelový filter ale nezlepšilo sa to tak som zas rozobral kastlík a zistil som že ako je hlavný motor fukania tak čo tam je ta klapka a tak je vyskočne z toho motorčeka čo ju riadi a ked som zabal kurenie tak som si všimol že ten motorček sa stále toči ked som otočil koliečkom na na fukanie na nohy tak začal sa točit do druhej strany ale stále sa toči a to neviem či by sa mal že či preto sa ta klabka odtial nevytrhla vie mi niekto poradit dakujem vopred
-
PLICHO
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 13 Júl 2010, 15:44
- Kontaktovať používateľa:
No diky hej hej niečo som sa dočítal na motorčeku sa pokazili asi tie dorazi alebo niake koncaky ktore zastavy ten motorček ale teraz ho nezastavuje nič a toči sa stale dokola a preto v tej klabke sa ta hriadelka točila dokola až vylomilo klapkua ta je teraz len tak tam neda sa štelovat ani nič musim to cele rozobrat a niečo stým vymysliet.
Opel astra