Naj hudba pre testovanie autoaudio
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
Kajo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Máj 2008, 22:59
- Auto: Astra G
Naj hudba pre testovanie autoaudio
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
na testovanie je najlepsie originalne cd dB DRAG - pouziva sa na oficialnych meraniach.
mas tam rozny mix frekvencii aj nejake skladby , kt. daju riadne zabrat aparature. Jedno mam doma .

mas tam rozny mix frekvencii aj nejake skladby , kt. daju riadne zabrat aparature. Jedno mam doma .

Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
- palix
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Feb 2008, 15:28
- Kontaktovať používateľa:
Môj kolega (zaujíma sa o hudbu, audio techniku, hraje v kapele) používa CD od skupiny TOTO, konkrétne Tambu. Je tam jedna také pesnička, kde super hrajú bubny. Aj na mojom obyčajnom rádiu so sériovými reprákmi hraje super
.
To CD používa vždy, keď ide niečo kupovať, ako hovorí sú tam krásne basy, výšky...
To CD používa vždy, keď ide niečo kupovať, ako hovorí sú tam krásne basy, výšky...
Opel Astra G, r.v. 2007
- troodon
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 15 Nov 2008, 23:17
he he ze mp3 - to je ten format vhodny pre mobil alebo hajzlovu misu
ked uz tak original CD, SACD, DVD audio a ak z USB podporuje prehravac tak FLAC.
Pekne skladby na preverenie basu su aj v soundtrackoch na Blade II, TRON Legacy (End Titles).
ked uz tak original CD, SACD, DVD audio a ak z USB podporuje prehravac tak FLAC.
Pekne skladby na preverenie basu su aj v soundtrackoch na Blade II, TRON Legacy (End Titles).
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
-
coli84
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Mar 2010, 23:57
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
ja som mal na testovanie EASCA CD2,alebo 1,už si presne nepamätám,spravil som kópiu pre marwiho ktorú som mu ale neposlal(týmto sa mu zároveň chcem ospravedlniť ale kópia sa nedala porovnať z originálom,bolo to hrozné)na tomto CD boli rôzne frekvencie,šumy a kadečo iné a tiež zopár nahrávok,väčšinou akustická hudba,mal som tiež možnosť vypočuť si testovacie CD Bauer & Willkins a tiež db Drag CD ale to posledné nebolo nič pre mňa,takže za mňa jedine akustika,jazz,blues,country....
-
marwi
MP3 a kvalita zvuku nejde dokopy. Na kvalitnej aparature je celkom dobre pocut aj rozdiely v kvalite nahravok tych istych original cd. MP 3 znie "porovnatelne" s originalom iba na velmi "jednoduchej" aparature , ktora nedokaze zahrat to , co je na origo cd a to sa este nebavime o SACD a DVD Audio , ale to je skor zalezitost bytoveho posluchu a nie muziky v aute. Dokonca SACD znie lepsie ako BD , lebo tento format sa vyuziva skor na kvalitne video ako audio , co je mozno na skodu. Teraz sme sa o muzike bavili v Nitre na mini stretku z hifom a troodonom . MP3 si z casu na cas vypocujem iba vtedy ak neviem zohnat original a to iba s poriadnym datovym tokom. Ja na testovanie kvality zvukoveho retazca pouzivam kvalitne nahrate originaly ktore mam dobre napocuvane na roznych aparaturach a tak dokazem porovnat rozdiely. Takisto treba absolvovat zive koncerty v prostredi s dobrou akustikou... Ale kazdy chceme nieco ine a aj ja sa pamatam na svoje ranne obdobia kedy som dost otacal gombikmi potenciometrov na vyskach a basoch a ekvalizer so spektralnym analyzerom sa mi tiez pozdaval , a nevadili mi fazove posuny ktore tym vsetkym vznikali a ani to , ze to co som pocuval bolo riadne vzdialene od originalu. Nastastie som z toho vyrastol a teraz uz od aparatury pozadujem ovela viac ako brutalne basy a rezuce vysky. Takze za mna MP3 neee ...
-
marwi
O SACD do auta neviem , ale DVD Audio vie napr. Alpine F1 Status. S SACD by bol v mnohych instalaciach v aute trocha problem v tom, ze casto su 5 kanalove a malo aut ma 5 kanalove audio a ak aj ma tak je to postavene na domace kino a nejde az tak velmi do kvality. Ale 5 kanalove original SACD je zazitok hodny gurmanskeho obeda v spickovej restike. Napr. Dire Straits - Brother in Arms ... mnam, mnam...
- fabre
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 04 Sep 2010, 14:25
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Brno
ale vy tu stresujete a vymýšľate. mojej mamke stačí úplne rozladené rádio(teda, basy čo najnižšie, aby síce boli ale nedudneli) alebo "chrčajúce" rádijko. 
stále do mňa hučí, že jej to stačí. ale keď mne to trhá uši
a najmä, keď mi segra pustí nie 320kbps MP3jku :roll: to je ako, keď mi niekto povie, že diesel má krajší zvuk ako benzíňak :evil: a odkedy mám Koss Porta Pro slúchadla, tak mi treba len poriadnu hudbu 
stále do mňa hučí, že jej to stačí. ale keď mne to trhá uši
- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Feb 2008, 21:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
naco audio? su ludia co to nepotrebuju
http://www.youtube.com/watch?v=9g6h6nmF2Vo
opel omega B x20xev
- SnoopyBA
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Sep 2010, 17:32
- Auto: Astra H
najlepšie..Miro Kohut napísal:naco audio? su ludia co to nepotrebujuhttp://www.youtube.com/watch?v=9g6h6nmF2Vo
- palix
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Feb 2008, 15:28
Záleží od toho, akú zostavu má človek v aute. Na obyčajné sériové repro stačia aj kvalitné mp3. Zaujímavé, že ak stiahnem nejakú mp3 z netu je vo väčšine prípadov nanič. Ak si ju spravím sám z kvalitného CD, tak ide v pohode - zvuk je krásny. Povedal by som dokonca, ža ani všetky originálne CD nehrajú dobre.
Minule mi kámoš predvádzal svoju zostavu a aute a kralo to perfektne. Neviem, či na USB kľúči mal mp3, alebo wav, ale hralo to super. CD to určite nebolo. Podľa mňa pre bežného poslucháča je kvalitná mp3 postačujúca
.
Minule mi kámoš predvádzal svoju zostavu a aute a kralo to perfektne. Neviem, či na USB kľúči mal mp3, alebo wav, ale hralo to super. CD to určite nebolo. Podľa mňa pre bežného poslucháča je kvalitná mp3 postačujúca
Opel Astra G, r.v. 2007
Tak odhodlal som stiahol som si album s formátom FLAC
Nejedná sa o prekonvertovanu mp3 na FLAC.Jedna pieseň má priemer 40MB.A musím povedať, že stálo to zato.Pustil som si viac krát za sebou tu pieseň a nechápal som rozdiel 320kbps Mp3 a FLAC súboru.Vďaka Vám som pochopil, že mp3 je shit aj keď som tejto téme na začiatku neveril.
Nejedná sa o prekonvertovanu mp3 na FLAC.Jedna pieseň má priemer 40MB.A musím povedať, že stálo to zato.Pustil som si viac krát za sebou tu pieseň a nechápal som rozdiel 320kbps Mp3 a FLAC súboru.Vďaka Vám som pochopil, že mp3 je shit aj keď som tejto téme na začiatku neveril.
Opel Vectra B X18XE (1998) - ex
Škoda SuperB 1,9TDi (2009)
Škoda SuperB 1,9TDi (2009)