cerpadlo posilovaca riadenia mam pokazene
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
heco83
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Jan 2011, 02:25
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
cerpadlo posilovaca riadenia mam pokazene
zdravim viete mi poradit ze kde by som kupil cerpadlo posilovaca riadenia ,za nejaku rozumnu cenu na opel vectra b caravan rok 1998 74kw 20tdi x 20dth lebo co som sa dozvedel ta novi stoji 800eur dakujem
Presunute
Presunute
-
heco83
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Jan 2011, 02:25
zdarec nuz som bol informovani ale repasovat ze ssa neda to moje mi bolo povedane takze hladam vrakovisko nasiel som uz par ale ani jedno nebolo presne s20TDI, x20DTH a neviem ci ostatne budu pasovat napriklad 20DI,x20DTL mi ponukaju alebo s benzinu 2l SOM NASIEL ALE EST ECAKAM ,DAJTE NIEKTO VEDIET CI TO PASUJE i s ineho tipu ako je 20TDI
-
cyberin
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Mar 2008, 16:02
Re: cerpadlo posilovaca riadenia mam pokazene
zdravim vas. Ak si si este neporadil, mozem ti pomoct. Myslim ze za to cerpadlo by si zaplatil aj s dobierkou max.60eur, ale musel by si to do 14 dni odskusat, inak by ho uz nevzal naspat. Je urcite dobra, ale to by si si preveril sam.heco83 napísal:zdravim viete mi poradit ze kde by som kupil cerpadlo posilovaca riadenia ,za nejaku rozumnu cenu na opel vectra b caravan rok 1998 74kw 20tdi x 20dth lebo co som sa dozvedel ta novi stoji 800eur dakujem
Presunute
SINTRA 2.2TD
-
cyberin
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Mar 2008, 16:02
z benzinu na diesel nepasuju. ale su podstatne lacnejsie. ale z motora 2.2DTi pasuje do tvojho 2.0heco83 napísal:zdarec nuz som bol informovani ale repasovat ze ssa neda to moje mi bolo povedane takze hladam vrakovisko nasiel som uz par ale ani jedno nebolo presne s20TDI, x20DTH a neviem ci ostatne budu pasovat napriklad 20DI,x20DTL mi ponukaju alebo s benzinu 2l SOM NASIEL ALE EST ECAKAM ,DAJTE NIEKTO VEDIET CI TO PASUJE i s ineho tipu ako je 20TDI
SINTRA 2.2TD
-
PepaS
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Feb 2010, 08:39
- Auto: Astra G
- Kontaktovať používateľa:
Re: crepadlo
...mě jste prodal bezcenný TID místo MIDu z Astry-G za 1200 Kč, na několik SS ani na e-maily zaslané na vaše adresy nereagujete. SS jste si ale evidentně četl, takže o problému 100% víte. Původně jsem chtěl zveřejnit Vaše číslo účtu a adresu, ale mám obavu, že tu adresu na podacím lístku jste si vymyslel a nerad bych někoho křivě osočil.666milan napísal:mam cerpadlo z astry 2 diesel
Přes SS případným zájemcům Vaší adresu, číslo účtu a e-maily sdělím… jste obyčejný podvodník! :evil: :evil: :evil:
http://www.pepas.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; - slovenština pro CD70/DVD90 Navi, Touch and Connect a CD400 a jednotky MKJ a VCU pro OPEL
-
666milan
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Aug 2011, 13:13
displej
pozri ja som stym clovekom komunikoval telefonicky lebo nevedel co chce poslal som mu co chcel ked je dement za to ja nemozem predal som tu kopu veci a vsetci boli spokojny vyhrazal sa mi pravnikymi policiou a nakoniec ze osobne pride dostanem bitku a podobne stakimi žaluď...ako on sa nezahadzujem s pozdravom