AUTOHIFI - DEBATA VSEOBECNE O HUDBE V AUTE
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- semir89
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Dec 2010, 16:12
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Takze konecne som kupil autoradio ake som chcel, alpine cde9882Ri, no mozem povedat neje to len znacka alpine, ale aj kvalita.
Neporovnatelny zvuk s ostatnymi radiami a to aj na origo reproduktoroch.
Takze by som sa chcel spytat,je tam konektor na ovladanie radia DO na volante(jack 3,5) no staci mi len prepojovaci kabel na povodny konekltor co mam v aute?
Neporovnatelny zvuk s ostatnymi radiami a to aj na origo reproduktoroch.
Takze by som sa chcel spytat,je tam konektor na ovladanie radia DO na volante(jack 3,5) no staci mi len prepojovaci kabel na povodny konekltor co mam v aute?
Vectra B1.8 16v GL 97.r (automaticka klima, 16 ALU, korozia minimalna)

Vectra B 1.8 16v 85kw 97r. -ex
Vectra B 1.8 16v 85kw 97r. -ex
-
marwi
Nie , samotny kablik nestaci. Alpine pouziva digitalne kodovane signaly pre dialkove kablove ovladanie. Potrebujes este prevodnik. A pri Vectre B a Alpine by som bol zvlast opatrny.Mam zle skusenosti s touto kombinaciou a ani Alpine Europe nevedel uspokojivo vyriesit tento problem. Preto doporucujem pred kupou prevodnika ho riadne vyskusat a az pri spokojnosti ho kupit. Prajem vela uspechov !!!
-
frenkyto
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Sep 2009, 18:51
- Auto: Astra F
marwi neprides na zraz k nam?marwi napísal:Nie , samotny kablik nestaci. Alpine pouziva digitalne kodovane signaly pre dialkove kablove ovladanie. Potrebujes este prevodnik. A pri Vectre B a Alpine by som bol zvlast opatrny.Mam zle skusenosti s touto kombinaciou a ani Alpine Europe nevedel uspokojivo vyriesit tento problem. Preto doporucujem pred kupou prevodnika ho riadne vyskusat a az pri spokojnosti ho kupit. Prajem vela uspechov !!!
Predaj autohifi: Opel - astra F,2000,1,6í
-
marwi
- Pežot
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Aug 2010, 09:08
- Auto: Iná značka
Rozmýšľam, ktoré rádio by bolo vhodnejšie
http://pioneer.sk/sk/nav/produkty/zabav ... deh-8300sd
alebo
http://www.alpine.sk/produkty/product-s ... 126bt.html
http://pioneer.sk/sk/nav/produkty/zabav ... deh-8300sd
alebo
http://www.alpine.sk/produkty/product-s ... 126bt.html
BMW 528i E39 - w.i.p.
Opel Corsa 1,2 16V 12/99 - rip
Volvo V40 1,8i 5/02
BMW 745i V8 4/03 - ex
Volvo V40 1,8i 5/02
BMW 745i V8 4/03 - ex
-
marwi
- Pežot
- Strieborný užívateľ

No v podstate použijem originál Opel čo tam mám teraz ... nič viac, nič menej ... zatiaľ to nechcem nejako meniť. Na to príde čas inokedy. Je tam 6 repro. A čo na tom budem počúvať? V podstate len cez USB kľúč MP3 (kade tade CD) ...
Ale viac sa mi páči to Alpine s BT
Ale viac sa mi páči to Alpine s BT
BMW 528i E39 - w.i.p.
Volvo V40 1,8i 5/02
BMW 745i V8 4/03 - ex
Volvo V40 1,8i 5/02
BMW 745i V8 4/03 - ex
-
coli84
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Mar 2010, 23:57
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
keď myslíš že to niekedy v budúcnosti budeš prerábať tak ti poradím radšej si kúp nejaké lepšie rádio ako to čo si si vybral už teraz pretože čím dalej tým väčší problém je kúpiť si nejaké ozaj schopné rádio pod 1000€ pokiaľ ide o nové,zatiaľ sa dá kúpiť za 200€ ešte dobrý prístroj preto si radšej kúp niečo poriadne,síce nie nové ale do budúcnosti určite ľutovať nebudeš.Dnes sme mali v LV malé stretko kde sme sa o tom akurát bavili
-
Kajo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Máj 2008, 22:59
- Auto: Astra G
Peťo, ochvíľu budem v inzercii ponúkať to LG, čo mám aj vo Vectre, má ho aj langdon2, aj manila a ešte kopec ľudí.
Momentále je to rádio v cenovej kat. do 200 EUR bezkonkurenčné.
BT, BT audio, iPOD, USB, 4 x preamp a sub, ovl. z volantu (áno, aj Opel), MOSFET 4x53W, veľký kvalitný displej s jednoduchým listovaním MP3, záznam priamo na USB, ekvalizér nastaviteľný pre každý zdroj zvuku, dokonca aj stanicu alebo dopravné info a proste veľa iných f., ktoré ani nevyužiješ.
Ja chcem za to 100 EUR aj s IR DO a mikrofónom.
Momentále je to rádio v cenovej kat. do 200 EUR bezkonkurenčné.
BT, BT audio, iPOD, USB, 4 x preamp a sub, ovl. z volantu (áno, aj Opel), MOSFET 4x53W, veľký kvalitný displej s jednoduchým listovaním MP3, záznam priamo na USB, ekvalizér nastaviteľný pre každý zdroj zvuku, dokonca aj stanicu alebo dopravné info a proste veľa iných f., ktoré ani nevyužiješ.
Ja chcem za to 100 EUR aj s IR DO a mikrofónom.
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád
- Pežot
- Strieborný užívateľ

coli ale prerábať to tak skoro nebudem a určite to nebudem prerábať do extrémnejších verzií, pretože sa mi to jednoducho nepáči 
Kajo budem rozmýšľať, uvidím akú dostanem výplatu
(aké to je autorádio presne?)
Kajo budem rozmýšľať, uvidím akú dostanem výplatu
BMW 528i E39 - w.i.p.
Volvo V40 1,8i 5/02
BMW 745i V8 4/03 - ex
Volvo V40 1,8i 5/02
BMW 745i V8 4/03 - ex
-
Kajo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Máj 2008, 22:59
- Auto: Astra G
Kukni do inzercie 
Môžem Ti povedať, že je to pop... autorádio, môžeš si ho testnúť u mňa vo Vectre.
Jedno mám navyše, preto predávam.
V tejto cenovej kategórii nemáš najmenšiu šancu dostať niečo lepšie.
V Ome mám Blaupunkta Acapulco, asi 5 ročné autorádio, ale vtedy to bol hi end model, dal som zaň nejakých 25.000 Sk, teraz to znie divne, že?
Tak toto LG je na veľmi podobnej úrovni. Fuknčne je samozrejme bohatšie a má lepší displej ako Blaupunkt, ale myslím na zvuk a ovládanie.
Môžem Ti povedať, že je to pop... autorádio, môžeš si ho testnúť u mňa vo Vectre.
Jedno mám navyše, preto predávam.
V tejto cenovej kategórii nemáš najmenšiu šancu dostať niečo lepšie.
V Ome mám Blaupunkta Acapulco, asi 5 ročné autorádio, ale vtedy to bol hi end model, dal som zaň nejakých 25.000 Sk, teraz to znie divne, že?
Tak toto LG je na veľmi podobnej úrovni. Fuknčne je samozrejme bohatšie a má lepší displej ako Blaupunkt, ale myslím na zvuk a ovládanie.
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád
-
marwi
Ak tam nechas seriove repraky a budes na tom pocuvat MP3 , tak nevyuzijes "lepsie" radio. Ak nepotrebujes ani bluetooth tak ti staci zakladna rada autoradii napr. od Alpine. To , co tu ponukal Kajo , som nemal este v rukach , tak neviem posudit. Funkcne je ale dost nabite , cas ukaze ako to bude so spolahlivostou...
Porovnanie ktore tu robil Kajo s Blaupunktom a LG je ale podla mna neadekvatne. Blaupunkt bol davnejsie spicka co sa tyka tunerov v autoradiach a hral aj tam kde ostatne autoradia uz davno len sumeli. Dokonca robil aj autoradia s dvoma tunermi ktore slaby signal zjednodusene povedane poskladali z dvoch signalov , ale doplatil na to , ze za kvalitu chcel vyssiu cenu a momentelny trh chce len co najlacnejsie a vyrobcovia sa musia prisposobit. Cize autoradia vedia vsetko mozne , len nie to na co su primarne urcene - kvalitny prijem a dobry zvuk a slusnu ergonomiu ovladania... Ale tym smerom sa uberaju aj automobilky a dnes auta vydrzia ovela menej ako pred casom. Automechanici uz neopravuju , ale sa z nich stavaju akysi "menici dielov" a nie opravari...
Porovnanie ktore tu robil Kajo s Blaupunktom a LG je ale podla mna neadekvatne. Blaupunkt bol davnejsie spicka co sa tyka tunerov v autoradiach a hral aj tam kde ostatne autoradia uz davno len sumeli. Dokonca robil aj autoradia s dvoma tunermi ktore slaby signal zjednodusene povedane poskladali z dvoch signalov , ale doplatil na to , ze za kvalitu chcel vyssiu cenu a momentelny trh chce len co najlacnejsie a vyrobcovia sa musia prisposobit. Cize autoradia vedia vsetko mozne , len nie to na co su primarne urcene - kvalitny prijem a dobry zvuk a slusnu ergonomiu ovladania... Ale tym smerom sa uberaju aj automobilky a dnes auta vydrzia ovela menej ako pred casom. Automechanici uz neopravuju , ale sa z nich stavaju akysi "menici dielov" a nie opravari...