POMOOC, OPEL VECTRA B 2.0 DI rv.98 60kw 82k
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 30 Jan 2007, 21:24
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:

Vectra B 1,8 16V X18XE - Kawasaki Z 1000
Felda 1,3mpi Sporline ex
Kadet 1,6 i moja prvá vážna známosť ex
http://www.roso.salem.sk/
Felda 1,3mpi Sporline ex
Kadet 1,6 i moja prvá vážna známosť ex
http://www.roso.salem.sk/
- 11damianko11
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 14 Dec 2008, 10:28
nic takeho mi nesvieti ale uz ma to dost sere ten vykon je to lemrave vcera to zase islo som si uzil tych 5minut..buduci tyzden kupim tu vahu vzduchu vymenim ju a uvidim..teraz mi zase niekedy ked vypnem motor zostane nieco hucat v motore ked som otvoril kapotu tak to islo od turba vobec neviem co to je...
Opel vectra B 2.0DI 16v 60kw 82k
- Teo
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
ludia su rozny 

Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
- 11damianko11
- Nový užívateľ
- Teo
- Strieborný užívateľ
ASi ano 

tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
- 11damianko11
- Nový užívateľ
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Mar 2007, 16:47
- Auto: Astra H
- Bydlisko alt: Komjatna
Este trosku OT k tym kontrolkam.
Treba si vsimat ci zhasinaku postupne, alebo nie. Ak ti zhasnu 2 naraz, to znamena ze mas problem, ktory niekto vyriesil tak, ze jednoducho premostil kontrolky.
Dost casto sa to robi pri burackach, kde ti napriklad sinalizacia oleja zhasne spolu s airbagmi t.j. airbagy su vystrelene...
Treba si vsimat ci zhasinaku postupne, alebo nie. Ak ti zhasnu 2 naraz, to znamena ze mas problem, ktory niekto vyriesil tak, ze jednoducho premostil kontrolky.
Dost casto sa to robi pri burackach, kde ti napriklad sinalizacia oleja zhasne spolu s airbagmi t.j. airbagy su vystrelene...
'07 Astra H Z19DT
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
vraj TC hasne spolu s ABSKomo napísal:Este trosku OT k tym kontrolkam.
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Mar 2007, 16:47
- Auto: Astra H
- Bydlisko alt: Komjatna
nebudem klamat, neviem. Ja som to pocul o vsetkych "dolezitych" kontrolkach....pri TC a ABS by ma az tak neprekvapilo ak by zhasinali spolu...iurai napísal:vraj TC hasne spolu s ABSKomo napísal:Este trosku OT k tym kontrolkam.
'07 Astra H Z19DT
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
- Teo
- Strieborný užívateľ
jasne ze ano ved maju spolocnu jednotku
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
Ahojte,
tiež mám taký "záludný"problém tak budem rád,ak mi poradíte.....nadhodil som ho aj do fóra "renbau"(možno ste ho už aj čítali)ale budem veľmi vďačny ak sa aj tu niekto nájde,čo poradí ( Teo,Signum,jurai....)
What is problem ?
Stalo sa mi to prvý krát za tri roky ako mám auto.Išiel som približne 110 km/h pri 2200 ot. a odrazu sa rozsvietila kotrolka motora a auto úplne stratilo výkon,potom zhasla a o 3 sek. znova to isté a o malú chvíľu mi začala blikať asi v sekundových intervaloch,auto nešlo vôbec za plynom,až som musel zastať a skusil sa znova pohnúť,ale vôbec nevládal ani na jednotku,inak poznamenám že na volnobeh bežal stále v predpísaných otáčkach a bez kolísania.Vypol som motor,znova naštartoval(chytil na brnk),ale to isté(blikanie kontrolky a nemožnosť to rozbehnúť),tak ma museli ťahať pri naštartovanom motore....približne po 5 km ťahania,kontrolka prestala blikať,odpojili sme sa a auto išlo akoby mu nič nebolo,ale po 12km blikanie a to isté.Auto som cez noc nechal na parkovisku a ráno som sa vybral do opel servisu(cca 30km)na diagnostiku....inak ráno som naštartoval na brnk,nič nesvietilo a auto išlo ako predtým.Bohužiaľ diagnostika v opli nenačítala žiadnu chybu a auto stále išlo ako predtým,tak som sa s nimi dohodol,že idem ešte po okolí poriadne Vectru prehnať a ak sa mi rozsvietí kontrolka tak sa vrátim na načítanie chyby.No auto išlo stále ako "drak",skúšal som do kopca až do 4000 ot. na trojke ale vždy mal ťah.Odskúšané všetky režimy jazdy a všetko bez problémov,takže teraz sa Vás pýtam čo to mohlo spôsobiť ? Viem,že sa mi to ešte vráti,ale najhoršie keď sa mi to stane niekde na dovolenke,prípadne v noci bez možnosti ťahania auta,preto som chcel tomuto predísť,ale zatiaľ neviem kde by som začal.Čo by ste mi odpručili ?V čom je problém ?
Budem vďačný za každý váš názor.Ďakujem.
P.S.
Dnes som prešiel na ňom 60km a bez problémov,tak neviem čo to bolo
VeBe r.v. 1997 diesel motor X20DTL
tiež mám taký "záludný"problém tak budem rád,ak mi poradíte.....nadhodil som ho aj do fóra "renbau"(možno ste ho už aj čítali)ale budem veľmi vďačny ak sa aj tu niekto nájde,čo poradí ( Teo,Signum,jurai....)
What is problem ?
Stalo sa mi to prvý krát za tri roky ako mám auto.Išiel som približne 110 km/h pri 2200 ot. a odrazu sa rozsvietila kotrolka motora a auto úplne stratilo výkon,potom zhasla a o 3 sek. znova to isté a o malú chvíľu mi začala blikať asi v sekundových intervaloch,auto nešlo vôbec za plynom,až som musel zastať a skusil sa znova pohnúť,ale vôbec nevládal ani na jednotku,inak poznamenám že na volnobeh bežal stále v predpísaných otáčkach a bez kolísania.Vypol som motor,znova naštartoval(chytil na brnk),ale to isté(blikanie kontrolky a nemožnosť to rozbehnúť),tak ma museli ťahať pri naštartovanom motore....približne po 5 km ťahania,kontrolka prestala blikať,odpojili sme sa a auto išlo akoby mu nič nebolo,ale po 12km blikanie a to isté.Auto som cez noc nechal na parkovisku a ráno som sa vybral do opel servisu(cca 30km)na diagnostiku....inak ráno som naštartoval na brnk,nič nesvietilo a auto išlo ako predtým.Bohužiaľ diagnostika v opli nenačítala žiadnu chybu a auto stále išlo ako predtým,tak som sa s nimi dohodol,že idem ešte po okolí poriadne Vectru prehnať a ak sa mi rozsvietí kontrolka tak sa vrátim na načítanie chyby.No auto išlo stále ako "drak",skúšal som do kopca až do 4000 ot. na trojke ale vždy mal ťah.Odskúšané všetky režimy jazdy a všetko bez problémov,takže teraz sa Vás pýtam čo to mohlo spôsobiť ? Viem,že sa mi to ešte vráti,ale najhoršie keď sa mi to stane niekde na dovolenke,prípadne v noci bez možnosti ťahania auta,preto som chcel tomuto predísť,ale zatiaľ neviem kde by som začal.Čo by ste mi odpručili ?V čom je problém ?
Budem vďačný za každý váš názor.Ďakujem.
P.S.
Dnes som prešiel na ňom 60km a bez problémov,tak neviem čo to bolo
VeBe r.v. 1997 diesel motor X20DTL
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Chyba sa po cca 19 startoch ak nieje pritomna sama vymaze z pameti co sa tyka tej blikajucej kontrolky prejavuje sa to ako problem s imobilizerom.Zaujimave je na tom ale to,ze motor isiel nastartovat #-olubo098 napísal:nezda sa mi ze by chyba nebola zapisana v pamati ak poznas niekoho s diagnosikou chod racej k nemu aj ked myslim ze tu chybu uz vymazali v opli.ak budes v okoli LV tak sa zastav
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
...ten imobiliser napadol aj mňa,ale naozaj ,so štartovaním a volnobehom nebol problém....."akurát" sa nevládal pohnúť a chybu načítali iba tú,že mám vadnú jednu žhavičku( o tom som vedel)Signum napísal:Chyba sa po cca 19 startoch ak nieje pritomna sama vymaze z pameti co sa tyka tej blikajucej kontrolky prejavuje sa to ako problem s imobilizerom.Zaujimave je na tom ale to,ze motor isiel nastartovat #-olubo098 napísal:nezda sa mi ze by chyba nebola zapisana v pamati ak poznas niekoho s diagnosikou chod racej k nemu aj ked myslim ze tu chybu uz vymazali v opli.ak budes v okoli LV tak sa zastav
Zajtra mám naplanované prejsť okolo 120 km,tak uvidíme,že čo-ako....podám zprávu
- Teo
- Strieborný užívateľ
a ako to dopadlo
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
Ahojte,
ozývam sa až dnes (nebol som za PC),takže "problém" sa má tak,že od posledného príspevku som najazdil približne 150 km(...ja viem,nie je to veľa) a s autom nebol žiadny problém....šlapal ako hodinky.Tak teraz vôbec neviem,čo to spôsobilo tú náhlu nepojazdnosť auta,nezostáva mi iné len ďalej jazdiť akoby sa nič nestalo a uvidíme kedy sa tento istý problém ozve znova....dám vedieť,keby niečo. Majte sa fajn Yellow_Colorz_PDT_41
ozývam sa až dnes (nebol som za PC),takže "problém" sa má tak,že od posledného príspevku som najazdil približne 150 km(...ja viem,nie je to veľa) a s autom nebol žiadny problém....šlapal ako hodinky.Tak teraz vôbec neviem,čo to spôsobilo tú náhlu nepojazdnosť auta,nezostáva mi iné len ďalej jazdiť akoby sa nič nestalo a uvidíme kedy sa tento istý problém ozve znova....dám vedieť,keby niečo. Majte sa fajn Yellow_Colorz_PDT_41
- Teo
- Strieborný užívateľ
tak papa 

tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk