...opel vectra c 19 cdti 88kw
filter pevných častíc problém
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
zelenay
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Dec 2008, 20:28
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
filter pevných častíc problém
oplaci počul som že filter pevných častíc sa dá vyčistiť nejako ho preplachujú či čoo robil to už niekto
chodím kratke trasy takže mam stým stále problém.A ešte taká vec dá sa ten filter odstrániť alebo prerobiť aby nerobil problémy ... robí to niekto...
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
musíš hľadať lepšie je tu toho dosť veľa na túto tému 
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
- tomas832
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 04 Okt 2009, 20:09
- Auto: Vectra C
- Bydlisko alt: BA
- Kontaktovať používateľa:
vkustrat vyhodit vymlatit a podobne slova na odstranenie dpf z auta jedine riesenie tohto problemu cistenie umyvanie nepomoze...casom uz nepomoze ani nutena regeneracia
Vectra 2006 CARAVAN 1.9 CDTi 16V Sport Z19DTH -320Nm Common rail 2,,,predne ložisko,DPF, trysky z alfy romea pridalo to 12HP, sanie, termostat..:( auto ma 350 000 km..ale mam ju rad je to moja manzelka. dpf off pri 172400 a chip na 142kwa 410Nm.:)
- tomas832
- Strieborný užívateľ

no to je pravda ze sa musi upravit rj,,,,ale to uz robi hodne elekrikarou
Vectra 2006 CARAVAN 1.9 CDTi 16V Sport Z19DTH -320Nm Common rail 2,,,predne ložisko,DPF, trysky z alfy romea pridalo to 12HP, sanie, termostat..:( auto ma 350 000 km..ale mam ju rad je to moja manzelka. dpf off pri 172400 a chip na 142kwa 410Nm.:)
-
Brembo.SV
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Mar 2010, 18:28
- Auto: Insignia
nekupovat diesel s Dpf na kratke trasy. Skor ci neskor ho budes musiet menit. Pri kratkych trasach sa regeneracia nespusti,je nutne obcas vitiahnt i nna dialnicu. Ano umyvaju sa,pomoze to,no musi sa cele dpf rozrezat,vyhodit vnutornosti vyvapkovat+priemyselny cistiaci prostriedok a opat poskladat a zvarit.
- tomas832
- Strieborný užívateľ

ja ho uz mam off viac ako 20000km a som spokojnyzelenay napísal:asi to DPF dám odstrániť to je zdá sa my najlepšie riešenie.Cena tej operácie 240 EUROv BRNE Ma niekto stým skusenosť
-
Milans
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 27 Júl 2006, 17:22
- Auto: Astra H
Bol som asi prvy, ktory si dal odstranit DPF filter na Astre H. Robil mi to Roman z Brna. Auto aj po niekolkych rokoch funguje bez problemov. V tom case som ale musel menit RJ ( ta moja nesla preprogramovat bez toho, aby to nevyhadzovalo chybu )
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H 1.9 CDTi ( Z19DT ), 3/2006
Opel Astra G 1.7 CDTi ( Z17DTL)-ex
Opel Astra H 1.9 CDTi ( Z19DT ), 3/2006
Opel Astra G 1.7 CDTi ( Z17DTL)-ex
-
iurai
a teraz prichadzame k tomu, ze preco to DPF bolo vymyslene.
no predsa kvoli emisiam.
raz iste prijde cas, ked autorita co emisne limity stanovila, resp. stanovila podla nich rozdielne sadzby dane ...
... ked tato autorita zacne na emisnych kontrolach zistovat, aj u tych od prirody smradlavych a nechutnych dieslov, ze ci auta stanovene limity plnia
majitelia benzinakov to uz dlhe roky poznaju
potom sa tieto akcie "zahod DPF" obratia proti vlastnikom aut druhu "mam auto s DPF"
no predsa kvoli emisiam.
raz iste prijde cas, ked autorita co emisne limity stanovila, resp. stanovila podla nich rozdielne sadzby dane ...
... ked tato autorita zacne na emisnych kontrolach zistovat, aj u tych od prirody smradlavych a nechutnych dieslov, ze ci auta stanovene limity plnia
potom sa tieto akcie "zahod DPF" obratia proti vlastnikom aut druhu "mam auto s DPF"
- tomas832
- Strieborný užívateľ

ale kym na to moje auto s vyhodenym dpf zacnu platit extra dane za ,,smrad,, tak uz bude daaavno zosrotovane.....takze bez obav dfp off...iurai napísal:a teraz prichadzame k tomu, ze preco to DPF bolo vymyslene.
no predsa kvoli emisiam.
-
jaro TT
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 07 Júl 2009, 12:05
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
mal som tento problem pred asi dvoma rokmi na vectre c 1,9 dti 2007
bol som zufaly ked som zistil co stoji novy
( cez 2000 ecek) ale poradil mi kamarat tak som to len preplachol vodou vycistil potrubie a bolo po probleme
po polroku zase znovu som to len vycistil vapkou prplachol a uz vyse roka mi to slape len musim sledovat ked mi preblikne servisna kontrolka aj sa stane ze zasviety do poruchy potom uz len treba naplanovat dlhsiu cestu a dobre to prevetrat . takisto je lepsie drzat otacky pri jazde nad 2000- r/min .
bol som zufaly ked som zistil co stoji novy
vectra c Z19DT 06 110 kw
combo tour 1,7 dti 03 55kw
ex-opel rekord caravan 2,Oi 78
combo tour 1,7 dti 03 55kw
ex-opel rekord caravan 2,Oi 78