auto vibruje pri brzdeni
Moderátori: dulo, buci_vectra
- MajklNajt
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 18 Júl 2009, 15:31
- Auto: Vectra B
Tiez som prehadzoval komplet brzdy. Mesiac v pohode a potom pri brzdeni zacalo vibrovat. Nechce sa mi verit, zeby skrivilo orginal ATE kotuce a platnicky. Niekde bude zrada. Skusim vymenit na predku, spodne capy, capy na riadeni... Mozno este tlmice a ulozenia.
Neviem , proste neverim ze pokrutilo orginal kotuce. Bodaj by som mal pravdu.. :roll:
Neviem , proste neverim ze pokrutilo orginal kotuce. Bodaj by som mal pravdu.. :roll:
Opel Vectra 2.0 DTi
r.v. 2000 edition, sedan
r.v. 2000 edition, sedan
skoda, ze si nezavolal, porozpravali by sme sa o detailoch.
dobry stav tych cca 20 dielov co boli v tom subore neviem zarucit. pri tej cene urcite nie. a uz to asi nie je aktualne
vsak sa poobzeraj - pisal si ze si v zahranici. to len v SR nevedia ludia, co maju za stare diely ziadat
k tej vymene nabojov som skepticky. neviem si predstavit, ako mierne krivy naboj skrivi kotuce.
dobry stav tych cca 20 dielov co boli v tom subore neviem zarucit. pri tej cene urcite nie. a uz to asi nie je aktualne
vsak sa poobzeraj - pisal si ze si v zahranici. to len v SR nevedia ludia, co maju za stare diely ziadat
k tej vymene nabojov som skepticky. neviem si predstavit, ako mierne krivy naboj skrivi kotuce.
- schumi80
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 06 Dec 2008, 15:17
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Ked som bol raz prezuvat gumy /nie v servise opel/tak im niektore kolesa nesli dat dole a tak ich drevenym klatikom a kladivom vybijali ale udielrali len do diskov/elektronov/. Tym nemohli poskodit naboj aj ked do neho priamo neudierali? Neslo jednoducho snat dole elektrony z auta. Spomínam si ze islo o lave predne koleso
Opel vectra 2,2 Dti CDX r.v. 9/2001
- schumi80
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 06 Dec 2008, 15:17
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Ale po kazdej vymene kotucov je 2 mesiace pokoj a potom to zacne zasa jemne a zosiluje to az tak ze ide volant odtrhnut a len pri rychlosti 80-60 km/h pri inych rychlostiach to nerobi aj ked v 130 na dialnici musim silnejsie brzdit auto krasne cisto bez otrasov brzdi. Najviac to to pocitujem ked vchadzam do obce a spomalujem z 90 na 50 km/h. Pri 80 to zacne a pri 55km/h skonci. A toto mi je tiez zahada preco len pri 80-60 km/h to robi???
Opel vectra 2,2 Dti CDX r.v. 9/2001
- lubo098
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 11 Sep 2008, 16:46
- Auto: Iná značka
citit to aj na brzdovom pedale? pokial len na volante nebudu to brzdy skor nieco na naprave.
ked som mal krive disky triaslo mi to len od 90 do 110.asi mali vtedy taku frekvenciu co tlmice (alebo struny?) nevedeli odfiltrovat.disky boli pekne vajickaA toto mi je tiez zahada preco len pri 80-60 km/h to robi???
vectra a jeden pes uz je prec, ostala zena, dva psy pes a dcera...