kolko spotreba meste ?
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 22 Júl 2011, 00:06
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
kolko spotreba meste ?
Zdravím mam v pláne kúpiť ... http://opel-vectra.autobazar.eu/18i-16v ... 84518.html
Ako je na tom toto autičko so spotrebou ? a čo hovorite na cenu ? Hlavne ta spotreba ma zaujima,lebo som čital ze v meste zozerie aj 11 litrov a inde zasa ze 8,tak ako to prosim je presne ?[
Ako je na tom toto autičko so spotrebou ? a čo hovorite na cenu ? Hlavne ta spotreba ma zaujima,lebo som čital ze v meste zozerie aj 11 litrov a inde zasa ze 8,tak ako to prosim je presne ?[
zalezi na tom, ake mesto, aka trasa, aky cas.
poviem priklad:
1. niekto na 10 km musi zastavit 5 krat a znova sa rozbehnut. a niekto iny musi sa rozbehnut 200 krat. s uplne ineou spotrebou, samozrejme !
nasa vectra 1.6 v BA robi cca 8 litrov a verim ze 1.8 by mala podobne cislo.
ale to su dobre mestske podmienky. pri zlych podmienkach iste 10 ci viac
poviem priklad:
1. niekto na 10 km musi zastavit 5 krat a znova sa rozbehnut. a niekto iny musi sa rozbehnut 200 krat. s uplne ineou spotrebou, samozrejme !
nasa vectra 1.6 v BA robi cca 8 litrov a verim ze 1.8 by mala podobne cislo.
ale to su dobre mestske podmienky. pri zlych podmienkach iste 10 ci viac
Re: kolko spotreba meste ?
spotreba nie je az tak zaujimavaMattko432 napísal:Zdravím mam v pláne kúpiť ...http://opel-vectra.autobazar.eu/18i-16v ... 84518.html
1. pozor na zvuky od prevodovky
2. hrdzu
inac zaujimave auto:
- predne okna mechanicke
avsak
- otackomer
- 2x abg
- klima
- 3-vyskovo nastavitelny volant
ktovie, odkial to bolo dovezene
ta cena sa mi zda byt vysoka.
ale ak je vo velmi dobrom stave, tak mozno
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 10 Mar 2011, 19:25
Ja s rovnakým motorom, akurát že mám Caravan verziu, robím mimo mesto 6,2 litra a v meste sa v pohode zmestím do tých 8-8,5 litra. Záleži len od toho či sa rozbiehaš ako dedko alebo zošliapneš pedál "až na podlahu". Ja som čerstvý šofér mám vodičák ani nie 2 mesiace ale tak za tých 2500km čo som najazdil to vychádza priemer do 7,5 litra keď ho šetrím
Opel Vectra B Caravan 1.8 16V r.v.97 85kw/115 PS
- M4c0
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 12 Júl 2011, 19:03
no k 11-tke sa mi este teda nepodarilo ani priblizit. chodim kazdy den do prace cez mesto a stojim presne 6x, lebo semafory nevychadzaju.
za asi 1000 km len v meste mam 7.2. Obcas idem aj cez obchvat, ale nie tolko ze by sa to tam nejak vyrazne odzrkadlilo. Obcas tomu aj slapnem na krk, ale je pravda ze vacsinou si drzim tych 55-60
no a ked som isiel z Chorvatska 90% cesty po dialnici s tempomatom na 140, priemerna bola 5.8.
Ale ako vravi Kajo, ked bude auto v zlom stave tak sa ti spotrebou opravy nevratia, tak tu by som riesil az po vsetkom ostatnom
za asi 1000 km len v meste mam 7.2. Obcas idem aj cez obchvat, ale nie tolko ze by sa to tam nejak vyrazne odzrkadlilo. Obcas tomu aj slapnem na krk, ale je pravda ze vacsinou si drzim tych 55-60
no a ked som isiel z Chorvatska 90% cesty po dialnici s tempomatom na 140, priemerna bola 5.8.
Ale ako vravi Kajo, ked bude auto v zlom stave tak sa ti spotrebou opravy nevratia, tak tu by som riesil az po vsetkom ostatnom
Omega 3.0 MV6 2000
Calibra 2.0 16v 1992
Vectra B 2.6 V6 2001 - ex
Vectra B 1.8 16v 1999 - ex
Calibra 2.0 16v 1992
Vectra B 2.6 V6 2001 - ex
Vectra B 1.8 16v 1999 - ex
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 25 Mar 2008, 08:00
mam presne tuto verziu motora a poviem ti este som sa nad 8l asi nedostal, mozno v zime nieco malo nad, mimo mesto sa dokazem vtrepat na 6.5 l v meste tych 8real. inac vyborny motor. najazdil som na nom asi 100tis a okrem beznej udrzby nic len ta hrdza je diagnoza tychto modelov. Znamy ma na tomto motore najazdenych cez 500tis. a auto stale ide, len sa zbavuje hrdze.
Vectra B 1.8 16V 85Kw r.96