Odblokovanie autoradia
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 01 Feb 2009, 10:57
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
bukelo ma tu sice zrušíl, ale
bukelo ma tu sice zrušíl, ale ked vidím trápenie sa mnohých, nedá mi...
ak sa vam stane, že pri postupe podla návodu vam svieti stale SAFE a nedovoli vám zadavat kod /nenaskočí cislo----/, potom mate na 99% problem so spinacou skrinkou. Od nej ide specialny kontakt k rádiu.
Skuste pri zapinaní radia pridržiavž kluc spinacky pritlaceny dovnutra a malo by to fungovať podla navodu. Kluč treba držať pritlačeny pocas celej procedury zadavania kodu, teda aj pri natukavaní kodu az po potvrdenie kodu tlač. AS.
Nviem ako to funguje pri inych radiach, toto mam odskusane pre CAR 300.
Možno to funguje aj pri inych typoch. Za vyskúšanie určite nič nedáte. Ahojte!
ak sa vam stane, že pri postupe podla návodu vam svieti stale SAFE a nedovoli vám zadavat kod /nenaskočí cislo----/, potom mate na 99% problem so spinacou skrinkou. Od nej ide specialny kontakt k rádiu.
Skuste pri zapinaní radia pridržiavž kluc spinacky pritlaceny dovnutra a malo by to fungovať podla navodu. Kluč treba držať pritlačeny pocas celej procedury zadavania kodu, teda aj pri natukavaní kodu az po potvrdenie kodu tlač. AS.
Nviem ako to funguje pri inych radiach, toto mam odskusane pre CAR 300.
Možno to funguje aj pri inych typoch. Za vyskúšanie určite nič nedáte. Ahojte!
Opel corsa B 1,4i, r.v.1996, motor X14SZ - manželka
Ford Focus 1,8TDCi - ja
Ford Fiesta 1,8TD - syn
Ford Focus 1,8TDCi - ja
Ford Fiesta 1,8TD - syn
Re: bukelo ma tu sice zrušíl, ale
toto sa u Opla vola W kontakt.pcamaro napísal:bukelo ma tu sice zrušíl, ale ked vidím trápenie sa mnohých, nedá mi...
zapne sa vlozenim klucika a pootocenim o jednu polohu, pritom vlozka trocha vlezie do zamku
vypne sa az vytiahnutim klucika
tento kontakt sa pouziva na ovladanie radia. alebo na automaticke zapnutie/vypnutie. alebo dovoli zapnutie cez tlacitko/ovladac na radiu
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 26 Aug 2011, 14:37
odkodovanie radia
mam opel vectra a radio:
PHILIPS CCR600
GM90506173
PA6-GF15
1614438philips
neviem co z toho potrebujete potrebujem kod dakujem tomu kto mi pomoze nemam tolko penazi aby som siel do oplu..diky
PHILIPS CCR600
GM90506173
PA6-GF15
1614438philips
neviem co z toho potrebujete potrebujem kod dakujem tomu kto mi pomoze nemam tolko penazi aby som siel do oplu..diky
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 31 Dec 2010, 18:52
beeeetko napísal:a to sa ako robi? viem asi trosku hlupa otazka ale tak vedel by somt o aj sam spravit? alebo mi ostava len si niekoho zaplatit?
sam si to urcite nespravis!!!!!,ja to robim tiez oficialne -servis spotrebnej elektroniky lcd,plazma ,odkodovanie autoradii atd. ale najlepsie osobne Ke a okolie...uz 20 rokov
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 01 Sep 2011, 18:58
- Auto: Vectra B
-
- Pravidelný užívateľ
- bukelo
- Moderátor
- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
to markosko...: V tomto prípade viem presne o čom píšem

A ako ti pomoct? ... no zvaz si aku cenu ma pre teba to radio, a ak ma velku, a este chces do neho zainvestovat, tak jedine ho zaniest skusenemu elektrotechnikovi, ktory dokaze z jeho EEPROMy vycitat potrebny kod. Kto to robí, čo to stojí ... to ti v súčasnosti neporadím.

A ako ti pomoct? ... no zvaz si aku cenu ma pre teba to radio, a ak ma velku, a este chces do neho zainvestovat, tak jedine ho zaniest skusenemu elektrotechnikovi, ktory dokaze z jeho EEPROMy vycitat potrebny kod. Kto to robí, čo to stojí ... to ti v súčasnosti neporadím.
-
- Pravidelný užívateľ
hmmm,sakra.Mam tam VDO-cko,asi celkom dobre,vypisuje rychlost,teplotu a vselijake ine kraviny ktore ani nevyuzijem.Ja ze si tam dam origos,bude mi fungovat aj ovladanie na volante,aj tak pocuvam iba radio a CD-cko som tam mal raz.Tipujem ze cena odbloku bude porovnatelna s kupou druheho rovno s kodom.Ak by sa nasiel niekto kto by chcel vymenit oplacke radio za to VDO ozvite sa-dohoda.Diky za vsetko...