Mal som problém taký ze mi ventilátor motora vôbec neišiel tak sme to pokukali a sme zistili že termospínač na chladiči je v hajzli. ten konektor co ide do neho ma 3 kontakty, tak som kupil v jendom ochode v TT podla katalogu 3kontaktový termospínač kod motora pasoval mali ale dva jeden spínal okolo 110°C druhý okolo 90°C tak som kupil ten druhý jak som doma vysroboval ten povodný tak mal iba 2 kontakty ! pritom ten konektor mal tri, vymenil som a teraz mi ide ventilátor hned v kuse už jak dam kluc do polohy ze svietia kontrolky. Myslíte že som kúpil zlý typ spínača alebo je ten nový vadný ? Ja si myslím že ten nový je zlý keby som kupil iný typ tak by mi to neišlo ale teraz ide furt nezopína podla teploty. Bol som to reklamovat zajtra budem mat taký istý nový, ale ako pozeram na autokelly tak tam je viac tých druhov kua. Podla toho či sú ventilátory dva alebo jeden viac rýchlostný ja viem ze mam jeden ale kolko rýchlostný neviem kedze ked som auto kupil neisiel vobec, neviete ako to zistím alebo co by ste robili vy na mojom mieste?
Veľká vďaka