kupa opel astra F
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 16 Jún 2011, 23:39
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
kupa opel astra F
zdravim
chcem si zaobstarat auto. teda viacmenej ho aj zacinam potrebovat.mame doma feliciu a ta zacina byt vytazena na maximum takze by sa mi hodilo svoje vlastne. doteraz som bol majitelom skody favorit a seat toledo 1l 1.9D. jazdim uz spominanu feliciu. pri obzerni inzeratov som viackrat natrafil na opel astra F. su cenovo velmi prijatelne a na moje poziadavky by stacili.daju sa zohnat za 1500 eur aj za 1200 vo vybave.chcem sa opytat aky motor by ste mi odporucili a do kolko najazdenych km sa oplati takato astra kupit.kolko znesu motory a karoseria a ostatne veci.ako to je teda zo zivotnostou tychto astier.obzeram sa po autach roku vyroby 1997 a vyssie ale ak by bol dobry kus a lakava ponuka tak aj starsie ale max o ten rok..radsej ale od 1997 hore.a najviac ma zaujal motor 1.6 ale neviem ci je lepsi 8V alebo 16V..ak by ste mi vedeli poradit aky motor je lepsi..kazivost..zivotnost.spotreba atd plus dalsie rady na co si davat pozor pri kupe by mi velmi pomohli. dakujem za pomoc.
chcem si zaobstarat auto. teda viacmenej ho aj zacinam potrebovat.mame doma feliciu a ta zacina byt vytazena na maximum takze by sa mi hodilo svoje vlastne. doteraz som bol majitelom skody favorit a seat toledo 1l 1.9D. jazdim uz spominanu feliciu. pri obzerni inzeratov som viackrat natrafil na opel astra F. su cenovo velmi prijatelne a na moje poziadavky by stacili.daju sa zohnat za 1500 eur aj za 1200 vo vybave.chcem sa opytat aky motor by ste mi odporucili a do kolko najazdenych km sa oplati takato astra kupit.kolko znesu motory a karoseria a ostatne veci.ako to je teda zo zivotnostou tychto astier.obzeram sa po autach roku vyroby 1997 a vyssie ale ak by bol dobry kus a lakava ponuka tak aj starsie ale max o ten rok..radsej ale od 1997 hore.a najviac ma zaujal motor 1.6 ale neviem ci je lepsi 8V alebo 16V..ak by ste mi vedeli poradit aky motor je lepsi..kazivost..zivotnost.spotreba atd plus dalsie rady na co si davat pozor pri kupe by mi velmi pomohli. dakujem za pomoc.
- CrazyPlum
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 22 Mar 2010, 16:44
- Auto: Astra H
a hlavne si po kupe, ako prve hned daj vymenit rozvody!! 
inac ja mam tiez Fkovu Astru, len som sa tym rozvodom nevenoval a vdaka tomu som mal potom milion problemov
inac je to skvele auto, nizka spotreba, vyzera lepsie ako Felicia, hrdze sa sice nezbavis na ziadnom aute, ale Astry nehrdzaveju nejako kriticky a ked sa o to auto staras bude ti pekne sluzit 

inac ja mam tiez Fkovu Astru, len som sa tym rozvodom nevenoval a vdaka tomu som mal potom milion problemov

Opel Astra 1.6 Twinport, 77kW, r.v. 2005
-
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 30 Mar 2008, 16:17
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
misstr napísal:dakujem za odpovede a chcem sa spytat este kolko asi tak tie motory vydrzia. ci je nejaky moc velky problem ked ma uz okolo 175tis nabehanych?
tak s jednym som mal nabehanych okolo 300 000km olej som nemusel dolievat
na druhom mam 170 000km a ide ako hodinky. tiez nedolievam olej
Opel Astra F Caravan X16szr- nebohá:(
Opel Astra F Caravan X16xel
Opel Astra G Caravan X16szr
spotreba veľka:)
Opel Astra F Caravan X16xel
Opel Astra G Caravan X16szr
spotreba veľka:)