corsa B snimac polohy skrtiacej klapky
-
camai
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 13 Máj 2009, 10:06
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
corsa B snimac polohy skrtiacej klapky
Zdravim Mam problem s corsou 1.6 GSI blbol mi agr ventil tak som ho vycistil a zablendoval ale kontrolka chyby motora mi svietila aj nadalej tak som to chcel vymazat zo zavad ci mi to nepomoze tak mi kamos napichol auto a vyhodilo mu este snimac polohy skrtiacej klapky, ale problem je ten ze myslim ze je v poriadku auto ide normalne ak ho odpojim tak z autom trha ale ked je normalne zapojeny tak nemam problem. preto by ma zaujimalo ci to moze mat nieco spolocne s tym EGR? alebo cim to moze byt ak mi auto ide normalne? ale zlosti ma to preco mu to vyhodilo..
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Mne tiez po zaslepeni hlasilo chybu..nakoniec som podlozku musel vybrat, a nechat EGR nadalej pracovat.....
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
- bukelo
- Moderátor

- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
ano ano, to orig tesnenie tam musi byt aj pri pouziti zaslepovacej podlozky.. aspon tak to pisali chlapi z ceskeho corsa fora, co s tym maju skusenosti.
Docital som sa tam este, ze ten EGR ventil, aby mohol byt zaslepeny, a nevykazoval ziadne chyby, musi byt v prvom rade funkcny... to znamena, ze funckia EGR ventilu ako takeho je ponechana, len je zamedzeny prechod "skodlivych" plynov cezen spat do sania prave cez tu zaslepenu podlozku. Vies s istotou teda povedat, ze mas EGR ventil funkcny?
Docital som sa tam este, ze ten EGR ventil, aby mohol byt zaslepeny, a nevykazoval ziadne chyby, musi byt v prvom rade funkcny... to znamena, ze funckia EGR ventilu ako takeho je ponechana, len je zamedzeny prechod "skodlivych" plynov cezen spat do sania prave cez tu zaslepenu podlozku. Vies s istotou teda povedat, ze mas EGR ventil funkcny?
-
camai
- Nový užívateľ

aj tu osku som cistil ale iba kolko som sa tam mohol dostat kedze to nieje rozoberatelne a neda sa tam poriadne dostat.
Nemyslim ze by to bolo mojou neodbornostou mam este jednu corsu 1.0 a tam som cely EGR rozobral vycistil a zapchal a je tomu skoro 2 roky a bez problemou jazdi a odost viac ako ta 1.6
Nemyslim ze by to bolo mojou neodbornostou mam este jednu corsu 1.0 a tam som cely EGR rozobral vycistil a zapchal a je tomu skoro 2 roky a bez problemou jazdi a odost viac ako ta 1.6
-
camai
- Nový užívateľ

Takze dopadol som tak, ze ten dalsi znami mi povedal ze ked som EGR zapchal tak mi to nebude ani napajat co s tym je. Ze nemam skusat somariny a vybrat to von doniest mu EGR ze on mi ho vycisti a ked to bude robit potom hluposti tak mi to napichne co s tym je....
Ze co ma to vobec napadlo on ma ties corsu a ze ho ma normalne funkcne lebo vraj motor potrebuje ten sajrajt... Tak to necham nanom on ma autoservis a vela spokojnych zakaznikov tak spravim ako mi kazal...
Ze co ma to vobec napadlo on ma ties corsu a ze ho ma normalne funkcne lebo vraj motor potrebuje ten sajrajt... Tak to necham nanom on ma autoservis a vela spokojnych zakaznikov tak spravim ako mi kazal...