vybava CDX prosim pomooooc
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 15 Máj 2009, 15:59
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
vybava CDX prosim pomooooc
zdravim všade čítam,že vybavy CDX na Béčkovej Vectre,by mala byt aj s tempomatom a auto klimou,ja to bohužial nemam,neviete mi povedat,či sa aspon do CDX nerobila nijaka predpríprava,či by som tam lahko nenahodil ten tempomat poprípade aj klimu a opravit display...´dakujem za rady,poprípade keby to niekto vedel tak by som sa zastavil..najlepšie BA okolie
- Bruno
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
ja mam iba CD a mam automaticku klimu, tempomat, 4 el. okna, automaticke spinanie svetiel .
to som sa chcel iba pochvalit
BA : Kajo
to som sa chcel iba pochvalit
BA : Kajo
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Ohladne tempomatu skus kontaktovat mna...
Bruno, lenze tvoja vybava CD origo tempomat nemala....az ked som ho tam ja dorobil....
Bruno, lenze tvoja vybava CD origo tempomat nemala....az ked som ho tam ja dorobil....
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
- mysiaq
- Moderátor
- Dátum registrácie: 06 Jún 2009, 07:51
- Auto: Iná značka
- Kontaktovať používateľa:
ked si kupim toto budem mat aj ja full vybavu?
http://cgi.ebay.co.uk/New-VAUXHALL-CDX- ... 2477wt_905
- Kimi
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 09 Jan 2006, 12:03
- Auto: Nemám auto
mysiaq - samozrejme
ale k téme , ja mám tiež problém v tomto označení VeBe , ako sledujem inzeráty tak je tu dosť oplíkov cdx a majú horšiu výbavu ako napríklad cd , prípadne aj bez týchto označení , určite je tu možnosť zakúpenia vozidla s nasledovným priplatením výbavy , takže pôvodné označenie už nie je aktuálne , skôr mi nejako nesedí označenie cdx ktoré je v takom zmysle ako mysiaq - ova voľba
ale k téme , ja mám tiež problém v tomto označení VeBe , ako sledujem inzeráty tak je tu dosť oplíkov cdx a majú horšiu výbavu ako napríklad cd , prípadne aj bez týchto označení , určite je tu možnosť zakúpenia vozidla s nasledovným priplatením výbavy , takže pôvodné označenie už nie je aktuálne , skôr mi nejako nesedí označenie cdx ktoré je v takom zmysle ako mysiaq - ova voľba
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
tak ,tak Mišku treba tam nalepiť napr. OPC a hneď to bude mať vyššiu cenumysiaq napísal:ked si kupim toto budem mat aj ja full vybavu?
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
- Bruno
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
Langdon nezradzaj !
tak telefon som mal aj ja - pokial ho jedna zenska kabelka neodtrhla
inac som bol prekvapeny , ze som videl vybavu CDX a nemalo klucky fo farbe .... asi co bolo poruke na konci montaznej linky, tak to nahodili
tak telefon som mal aj ja - pokial ho jedna zenska kabelka neodtrhla
inac som bol prekvapeny , ze som videl vybavu CDX a nemalo klucky fo farbe .... asi co bolo poruke na konci montaznej linky, tak to nahodili
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
Re: vybava CDX prosim pomooooc
vybava, ponuka vybavy, je pre kazdy trh (napr. ceskoslovensko, nemecko, rakusko) a kazdy rocnik inaksia.dusankrizan napísal:zdravim všade čítam,že vybavy CDX na Béčkovej Vectre,by mala byt aj s tempomatom a auto klimou,ja to bohužial nemam,neviete mi povedat,či sa aspon do CDX nerobila nijaka predpríprava,či by som tam lahko nenahodil ten tempomat poprípade aj klimu a opravit display...´dakujem za rady,poprípade keby to niekto vedel tak by som sa zastavil..najlepšie BA okolie
autoklima nebola odzaciatku
a poznam jednu CDX co nema nastavitelny volant
zaujimavy vyraz "nijaka predpriprava" ?
klimu dorobit je velky kus prace.
opravit display - v cechach to robia
ak mas DTI tempomat moze byt lahky.
u starych rocnikov ako 96 97 kabelaz na tempomat byva
- dušan992
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 22 Mar 2008, 23:07
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Turňa nad Bodvou
presne to som chcel napísať .nie je CDX ako CDX.zaleží od trhu na ktorý to auto pôvodne bolo predane. Si myslím ja
OPEL Astra J 2.0 cdti AT6 http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?f=130&t=45150" onclick="window.open(this.href);return false;
ex-OPEL ASTRA G 1,4 16v x14xe http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=16923" onclick="window.open(this.href);return false;
OPEL COMBO B TOUR 1,3 cdti
OPEL CORSA D 1,4 14v
ex-OPEL Combo B 1,7 Dti Y17DT
ex-OPEL ASTRA G 1,4 16v x14xe http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=16923" onclick="window.open(this.href);return false;
OPEL COMBO B TOUR 1,3 cdti
OPEL CORSA D 1,4 14v
ex-OPEL Combo B 1,7 Dti Y17DT