zdravim pani chcem sa spitat ci si to niekto z vas daval robit odstranenie filtra pevnych castic a ci je vsetko v pohode lebo nad tym rozmyslam teraz som menil egr ventil co mi odisiel + snimac co je prinom popri tom mi museli aj vycistit potrubie co vyslo na par stoviek a znova mi zacalo hadzat chybu tlak na vstupe a vystupe pevnych castic je prerusovany v servise mi povedali ze ma lacnejsie vyjde jeho odstranenie / zmazanie co vy na to
-
Milans
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 27 Júl 2006, 17:22
- Auto: Astra H
Dal som si to robit pred viac ako 1 rokom u Romana v Brne. Presnejsie islo o mechanicke odstranenie DPF filtra, vymena RJ ( dal mi tam taku, ktora bola urcena pre motory bez DPF ), vymena katalizatora a este nejake drobnosti. Vyslo ma to lacno, vacsinu materialu som platil vymenou za veci, ktore isli z mojho auta. V suvislosti s odstranenim som od vtedy nezaznamenal ziadny problem.
Este existuje aj tzv. softwarove odstranenie filtra spojene s mechanickym zasahom do DPF filtra. Je to asi aj cenovo prijatelnejsie ( pokial samozrejme nepocitam moj pripad, ked som platil par Kc len za pracu ). Na h-ckovom fore som ale cital, ze viaceri po takomto zasahu zaznamenali znizenie vykonu.
Na tomto fore, aj na opel-astra-h.cz je k tejto teme viacero prispevkom. Treba hladat.
Este existuje aj tzv. softwarove odstranenie filtra spojene s mechanickym zasahom do DPF filtra. Je to asi aj cenovo prijatelnejsie ( pokial samozrejme nepocitam moj pripad, ked som platil par Kc len za pracu ). Na h-ckovom fore som ale cital, ze viaceri po takomto zasahu zaznamenali znizenie vykonu.
Na tomto fore, aj na opel-astra-h.cz je k tejto teme viacero prispevkom. Treba hladat.
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H 1.9 CDTi ( Z19DT ), 3/2006
Opel Astra G 1.7 CDTi ( Z17DTL)-ex
Opel Astra H 1.9 CDTi ( Z19DT ), 3/2006
Opel Astra G 1.7 CDTi ( Z17DTL)-ex