Diky za postrehy
praskanie v prednej naprave pri vytacani volantu
Moderátori: bukelo, buci_vectra
- cico333
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 20 Okt 2008, 18:43
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
praskanie v prednej naprave pri vytacani volantu
Ahojte chcel by som sa spytat na pravdepodobnu pricinu problemu uvedeneho v topice. Nabehol som asi v 50km v nci na vyfrezovanu hranu na ceste a zacalo to praskanie aj na mieste aj pri pohybe. V priamom smere je naprava ticha su nove tycky stab, silentbloky aj spodne capy. Co by to este mohlo byt ak by sme tieto veci vyradili kedze som to daval menit pred 2 mesiacmi?
Diky za postrehy
Diky za postrehy
Astra F -CC98 X16XEL
- cico333
- Nový užívateľ

Bude to ono bol som aj na geometrii a tam bolo vidiet ako pruzina v hornom ulozeni pri otacani napravy poskakuje..asi rozsypane lozisko? robi to aj na lavej strane, akurat o dost menej. Daju sa loziska kupit samostatne? A este som zabudol zohol som na pravej strane aj spojovaciu tyc, prasknuta vsak nie je a geometria nastavit sla.
Astra F -CC98 X16XEL
-
rado.c
aj ja som uz bol so svojou zafirou objednany na menenie lozisk v ulozeni tlmicov, pretoze mi pukalo pri vytacani kolies. mechanik v opli to detekoval na parkovisku len tak... cifru, ktoru mi zabili za vumenu + material, ma skoro polozila k zemi.
este ze som to pozrel s kamaratom odspodu na jame... robili to tycky stabilizatorov (konkretne lava) - klb na tycke isiel tuho, v tom to bolo.
este ze som to pozrel s kamaratom odspodu na jame... robili to tycky stabilizatorov (konkretne lava) - klb na tycke isiel tuho, v tom to bolo.
- cico333
- Nový užívateľ

Tak to si mal stigro ze si na to prisiel. Ja si myslim ze to aj tak bude to horne ulozenie moja Astrula ma uz 154 tis, a jedno ulozenie sa trosicku ozyvalo uz pred dvoma rokmi co som ju doviezol vtedy mala 125 tis., stabilizatory mam nove menene v septembri.... A chvalabohu mechanika mam znameho najviac ma stali zatial rozvody, pumpa, lozisko altaku, olej, preplach motora, chladiaca kvapalka dokopy 15 tis tak to snad vydriduch neni....
Astra F -CC98 X16XEL
- digestor
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 01 Máj 2008, 19:33
mne tiez praskalo nieco vo volante.lamal som si hlavu nad tym co to moze byt.mal som podozrenie, ze urcite nieco v prednej naprave lebo som medzicasom nabehol na jamu...robilo to stale pri vytoceni ci v vpravo alebo v lavo ale vacsinou pri malich rychlostiach...uz,uz som sa chcel pustit do opravy a vymeny podozrivych suciastok o ktorych som sa domnieval ze odysli...az raz som sa len tak hral s nudy s nadstavenim polohy volantu...nadstavil som ho inak ako som mal pred tym a akoby zazrakom to prestalo robit.
predpokladam ze nieco mi tam trelo o seba a tym sposobovalo to neprijemne praskanie...