Kontrolka spotreby paliva
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
michal41
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 04 Okt 2010, 21:30
- Auto: Vectra B
Kontrolka spotreby paliva
Caute, viete mi poradit...dnes som dal opravit kontrolku paliva, pretoze mi vobec nesvietila, aj ked uz bola rucicka na nule a po oprave mi svieti stale. Neviete, v com moze byt chyba a ako by som to dokazal opravit??? Mam VeBe 1997, 1,6 16V. Diky za rady
-
iurai
-
iurai
-
kras
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 26 Júl 2007, 09:50
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Ani ja nemám otáčkomer, a ani mne to nesvietí, alebo keď tam dám kontrolku tak mi to svietí stále. Ale asi preto lebo do mojho auta to ani nedali. Asi niečo z auta chýba, abo niečo je nezapojené. Aj v návode pisu ze do niektorych modeloch ani to nenainstalovali.bukelo napísal:je mozne , ze do pristrojoviek, ktore nemali otackomer nedavali ani kontrolku mnozstva paliva v nadrzi... aspon pri Corsach Bckovych to tak bolo...treba sa spytat Mysiaqa.. on nema otackomer vo vectre, ci mu svieti taka kontrolka :idea:
to ale na veci nic nemeni, ze jemu ta kontrolka svieti stale.
VeBe 1,8l 16v, X18XE ???
-
kras
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 26 Júl 2007, 09:50
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Áno :D Podľa mňa tam dali iba kontrolku a teraz si myslia že chyba je inde. A keby neboli lenivý a prečítali by návod tak teraz by všetko bolo v poriadku a nehladali by chybu ktoar vobec nie je chyba. No je to chyba ale nie v aute ale v serivse kde to "opravili".bukelo napísal:aha, tak potom je to jasne... ziarovku v tychto pripadoch tam nedavat, aj tak by nesignalizovala spravne stav...
az teraz som pochopil tvoju otazku... "co tam vlasne opravovali a hlavne za kolko ... pripadne ze ktory servis"? :)
VeBe 1,8l 16v, X18XE ???