Kolko platite poistku????
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- marjan
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 13 Feb 2008, 12:20
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
ak si uz podpisal na papiery tak mozes odstupit od zmluvy ale minimalne za 1 mesiac im musis zaplatit ale minimalne tusim 1000,- si budu uctovat ze s tym mali robotuiurai napísal:ja som prave podpisal zmluvu v Axe.
teraz rozmyslam, ze ak by som si to rozmyslel, ze ci staci nezaplatit a tymto moja uzavreta zmluva sa stane neplatna.
nestudoval som totizto este ponuky inych poistovni.
zaujimave su tie odlisnosti medzi jednotlivymi poistkami
Mitsubishi Outlander 2.4 benzín, automat
ASTRA CARAVAN G 2.0 DTL16 V
ASTRA CARAVAN G 2.0 DTL16 V
- Viktor
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Feb 2008, 10:49
- Auto: Iná značka
ak robíš poistenie cez net tak zmluvu s poukážkou na zaplatenie dostaneš najprv od sprostredkovateľa a keď to podpíšeš a zaplatíš tak ti pošlú zmluvu z poisťovne, to čo ti pošle sprostredkovateľ by som ani nenazval zmluvou ale skôr návrhom a keď to nezaplatíš, respektíve celé vyhodíš do koša tak sa nič nestalo, máš x dní odpovedať po uplynutí to zmažú z databázy a hotovo, keď som ja robil cez netfinancie.sk tak to bolo tak, no ale keď si už podpísal a poslal zmluvu tak to bude asi tak že je nejaká výpovedná lehota
Kadett E 1.6
-
iurai
-
iurai
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
Moznoze to ma vedene ako veteranaJacko72 napísal:Tak,tak
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
-
Jacko72
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
:-k sikovny chlapec
.... len mi vychadza ztej kampane co ma Allianz, ze je to pre bohatych - viac aut mensia poistka. Musim kupit dalsie 
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
-
azmodan
-
Jacko72
Azmodan - práve vtedy je to najvýhodnejšie,lebo je to rodina a babka má aj zlavu za vek. Babka tam figuruje ako poistník a ty budeš platitel a majitel auta,takže ho netreba na nikoho prepisovať.
Bruno,ja sa vôbec necítim byť bohatý,len mám slabosť na staré autá a ked na nejaké narazím,tak si ho väčšinou kúpim a potom sa s ním pohrám a predám ho niekomu koho poznám,alebo si ho nechám 8) Preto mám momentálne 4 ks
a keby som mal naozaj prachy,tak by som potreboval velkýýýýý pozemok z nejakou velkou búdou,aby sa tam toho vela zmestilo :twisted:
-
azmodan
- lesi
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Feb 2008, 22:57
- Auto: Zafira Tourer
ja už mám doma novú zmluvu aj s novou sumou na šeku, 3785,- v kooperative, myslím, že dosť prijatelné
Opel Zafira Tourer 2,0 CDTi Cosmo r.v. 13
Opel Astra H 1,4 Enjoy r.v. 04
Opel Zafira B 1,9 CDTi Enjoy r.v. 05-ex
Opel Vivaro Life Westfalia 2.5 CDTi r.v. 07-ex
Opel Zafira A 1.6 16 V Elegance r.v. 99-ex
Fiat Marea Weekend 1.6 16 V LX r.v. 97-ex
Opel Astra H 1,4 Enjoy r.v. 04
Opel Zafira B 1,9 CDTi Enjoy r.v. 05-ex
Opel Vivaro Life Westfalia 2.5 CDTi r.v. 07-ex
Opel Zafira A 1.6 16 V Elegance r.v. 99-ex
Fiat Marea Weekend 1.6 16 V LX r.v. 97-ex