Kamaráti

Moderátor: macil

wolf117

Príspevok od používateľa wolf117 »

to Kimi: čože už nemaš zaujem o Asconu???
Používateľov profilový obrázok
Kimi
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 09 Jan 2006, 12:03
Auto: Nemám auto

Príspevok od používateľa Kimi »

Viktor napísal:to máš pravdu, to sa zháňa moc ťažko a keď tak potrhaná pozlepaná, ale to by sa dalo vyriešiť aj nejakou inou trubkou, len aby mala dostatočný priemer a na sanie to napojiť nejakou gumenou spojkou
... presne tak , veď všetko sa dá spraviť ...
Kimi
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

wolf117 napísal:to Kimi: čože už nemaš zaujem o Asconu???
... ozvem sa ti telefonicky , nestíham teraz nič...

... ja mám záujem o všetky Ascony Yellow_Colorz_PDT_01
mirrco
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 12 Jún 2007, 11:52
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mirrco »

Viktor napísal:to máš pravdu, to sa zháňa moc ťažko a keď tak potrhaná pozlepaná, ale to by sa dalo vyriešiť aj nejakou inou trubkou, len aby mala dostatočný priemer a na sanie to napojiť nejakou gumenou spojkou
Ja som tu hadicu uplne zrepasoval, tam kde je ten zhyb som to obrezal nozom a cele som to oblepil paskou na koberce, v mieste kde bol zhyb som dal s velkou rezervou taky hruby igelit, nasledne som to potom potrel chemoprenom a zase to cele oblepil paskou na koberce.
pred tym to bolo len cele oblepene ale motor sa kapote pohybuje a sa mi to odpajalo.Teraz je to uplna maximalka tesne. tie miesta kde sa to pripaja som to potrel chemoprenom a nechal uschnut na vzduchu nech je to tam take trosku lepkave ked sa to stiahne.
Ta hadica ma teraz predurcenych aspon 10 rokov zivota.
pouzil som pasku na koberce z kauflandu ,jeden cely velky chemopren na obuv a hruby igelit ten bol z baumaxu
Opel Ascona C 1.8i (C)18NE 74KW šaragľa
Obrázok
Jacko72

Príspevok od používateľa Jacko72 »

Nazdar chalani a baby z okolia PD. Kimi,ja mám kamaráta čo má krásnu Asconu - červenú,biele 15" elektrony a šachovnicu na streche - inak auto je total uloženka,až teraz začal na tom jazdiť... Skúsim ju nafotiť a dodám nejaké foto.Pretým mal bielu Asconu - 2,0 - tá išla ako oheň :twisted: Namá internet,ale občas niečo pokuká v robote na nete. Opravuje autá - ako ja. S tou žltou Mantou ,čo ste tu spomínali na začiatku,tak tá je niekde od Handlovej a má ju chalan,čo robil v kedysi Sigale.
Kimi
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

Tú červenú poznám, poznám aj Maja - Vajco je tu dokonaca regnutý , tá Ascona je pekný kúsok ale na môj vkus drahý a z tej jeho bielej mám teraz predné sklo na svojej babičke...
... a ešte k Mante jedna žltá je na Lehote pod Vtáčnikom stretávam ju každé ráno okolo pol siedmej v pracovné dni, ale to je všetko čo o nej viem
Kimi
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

určite myslíš túto :

Obrázok

Obrázok

Obrázok
Jacko72

JJ,zase ma niekto predbehol :roll: Ano myslel som Vajca. Ja by som potreboval na moje C-čko predné prasce aj strmene z E kadetta - nevojdu mi tam 7"x13 disky a som z toho smutný - pekne povedané... Nemá niekto na odskúšanie?
Kimi
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

Len na upresnenie tie sedem palcové trinástky sa Ti nezmestia dopredu? Tam má aj Kadett dosť miesta ,aspoň som si to doteraz myslel , skôr by som povedal že je problém so zadnými rantlami, a brzdy dopredu z E -ka tam tiež nie je problém dostať , ja tam mám teraz Calibrácke strmene a kotúče 256 mm Brembo a obuté 15"-ky ... v čom máš teda problém?Daj vedieť, viac hláv viac kapusty... :lol: :lol: :lol:
Jacko72

Klasické plecháče sú tvarované v profile smerom do väčšieho priemeru,ale tie elektrony sú po celej šírke rovnakého priemeru a chytajú mi o strmeň - vonkajšiu časť. Dozvedelsom sa,že by tam mali pasovať brzdové strmene a prasce z Kadetta E , ale pozeral som v katalogu dielov a sú tam písané aj nejaké Ascony a čo ja viem čo ešte,tak by som to potreboval nejako pomerať a vyskúšať... :(
wolf117

Príspevok od používateľa wolf117 »

Kimi napísal:
wolf117 napísal:to Kimi: čože už nemaš zaujem o Asconu???
... ozvem sa ti telefonicky , nestíham teraz nič...

... ja mám záujem o všetky Ascony Yellow_Colorz_PDT_01
potreboval by som ju predať lebo ak sa mi ju nepodari predat predtym ako mi pride poistka dam ju ju vyradit z evidencie a na to potrebujem doklad o ekologickom zničeni voz. čiže zo šrotoviska a bolo by jej škoda si myslim :roll:
mirrco
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 12 Jún 2007, 11:52
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mirrco »

Tak mozme teda spravit volaky minizraz ASCONA-kov
Ja uz mam coskoro tu svoju plnefunkcnu.
Opel Ascona C 1.8i (C)18NE 74KW šaragľa
Obrázok
Bruno
Opelclub VIP člen
Opelclub VIP člen
Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
Auto: Omega B

Príspevok od používateľa Bruno »

:lol: Jejeeee dalsi "pacient " do oplov na Hornej Nitre :lol: .... dame stretko niekedy na Shellke , ak by som sa mohol pripojit na Vectre :wink:
Opel Omega B caravan 2.5 DTI

moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik

stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
Kimi
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

... samozrejme že môžeš , veď Vectra je pokrvná mladšia sestra Ascony, no a ešte v kombinácii s tebou nevidím absolútne žiaden problém :wink:
Jacko72

Na shelke? No radšej na OMV,lebo na shelke sa stretávajú iný pacienti... :lol: Ja mám moje C City ešte čiastočne rozobraté,ale pracujem na tom,aby som si mohol konečne troška zadriftovať :mrgreen: - teda ešte keby mi sadli tie elektroniky... :( Inak je sranda pozerať na vypleštených ludí,ked idem okolo,čo je to za auto :twisted:
Kimi
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

...tak aj ja som potom pacient, ja si dám kapučíno iba na shellke :lol:
Jacko72

No čo s tebou,ako myslíš...Tak ked sa niekomu bude chcieť,tak sa ozvite : 0905 347 022 -Jano - rád si pokecám. 8) Dnes pôjdem možno prebehnúť môjho druhého youngtimera :twisted: Včera som trocha pojazdil v teréne,tak dnes mám chuť na cestu,len škoda že nieje sneh :( Ozaj a Vajce tu aj niečo písal? A ešte som sa chcel opýtať,kolko tu je "členov" čo majú C-čkového kadetta? S jedným sa už poznám a dokonca sa s ním stretávam v Galante - asi viete o koho ide :wink: V Kadettovom fore totiž nieje nič o C-ečkach - ten je čiastočne príbuzný z Mantou,Rekordom a starou Asconou...
Naposledy upravil/-a Jacko72 v 16 Nov 2008, 11:19, upravené celkom 1 krát.
Kimi
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

... ja sa prispôsobím väčšine, ale to kapučínko si dám len tam/ chutí mi tam najlepšie a chodím tam už nejakých 15 rokov/
Viktor
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 03 Feb 2008, 10:49
Auto: Iná značka

Príspevok od používateľa Viktor »

Jacko72 napísal:Klasické plecháče sú tvarované v profile smerom do väčšieho priemeru,ale tie elektrony sú po celej šírke rovnakého priemeru a chytajú mi o strmeň - vonkajšiu časť. Dozvedelsom sa,že by tam mali pasovať brzdové strmene a prasce z Kadetta E , ale pozeral som v katalogu dielov a sú tam písané aj nejaké Ascony a čo ja viem čo ešte,tak by som to potreboval nejako pomerať a vyskúšať... :(
na kotúče 256mm sa nevojdú 13ky disky kvôli strmeňom ani na kadette, ja mám 236ky a s 13palcovými elektrónmi (tiež boli z vnútra rovné) tam bolo tiež dosť málo miesta, okolo centi, centi a pol, ale zase je rozdiel aj v strmeňoch, na 236mm kotúče sú asi 3druhy(neodporúčam GM-delco strmene) a na 256ky sú tiež 2druhy
Kadett E 1.6
Jacko72

Viktor,ja tam mám podla všetkého brzdy Ate,s tými štvorcovými platničkami s dvoma zaisťovacími kolíkmi... Strašne by som tam chcel mať tie Kola - sú super.
Napísať odpoveď

Návrat na "ASCONA, COMMODORE, MONZA, MANTA, SENÁTOR, REKORD - VŠEOBECNE"