Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
azmodan napísal:omega je EX... a nejde asi o tu spotrebu ale o to ci sa mu oplati kvoli 2 hodinam trepat cez celu republiku...ale mohol by si to s niecim spojit a to by sa ti uz oplatilo
no keby som tam nieco mal,tak by nebol problem.ale nemam to s cim spojit.a trocha posoby financna kriza namna
No moja ucast na zraze je vazne ohrozena zo zdravotnych dovodov .. mal som tam ist na zdravotne prehliadky no a kedze mi zistili jednu super chorobu z kliestov tak tam asi nepocestujem nakoniec lebo by som nimi aj tak nepresiel...
azmodan napísal:No moja ucast na zraze je vazne ohrozena zo zdravotnych dovodov .. mal som tam ist na zdravotne prehliadky no a kedze mi zistili jednu super chorobu z kliestov tak tam asi nepocestujem nakoniec lebo by som nimi aj tak nepresiel...
No tak veríme, že to nie je nič vážne?!?
OPEL SIGNUM 1.9 CDTi 110kW (2004)
OPEL CORSA B 1.0 12V 40kW (1997)
vazne uz ani nie, mam boreliozu uz som aj dobral lieky len mam stale naprd hodnoty krvi, takze nemozem ist na tie prehliadky do kosic... a tym padom ani na zraz
macil napísal:No jasné, jeden ohlási, že nepríde a potom sa strhne lavína. Jasné, že nás bude málo, resp. nikto, keď budú takéto reakcie.
no to mi je jasne ale toto stretko riesime uz dlhsie no a nikto iny sa uz nehlasi takze s toho sudim ze nas bude iba 5.v teme pise ze Zraz Kosice a okolie no a to okolie nejako nereeaguje ja to mam 60km a pridem.
Päť je celkom slušná účasť. Veď uvidíme, do stretka je ešte takmer mesiac, ak bude odozva slabá, tak to zrušíme s konštatovaním, že východ len kecá, ale nežije.
Opel Astra J-ST, A16LET LPG Opel Astra F-CC, X18XE Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
macil napísal:Päť je celkom slušná účasť. Veď uvidíme, do stretka je ešte takmer mesiac, ak bude odozva slabá, tak to zrušíme s konštatovaním, že východ len kecá, ale nežije.
presne tak.ale tak hanba tomu debilnemu vychodu vsetci si z neho robia prdel a este ani jeden maly zraz sa tu neda zorganizovat. :roll:
Načo také silné reči? Kto môže a chce príde, ostatných budeš zbytočne ťahať na silu. Ja to tiež nemám najbližšie a chcem prísť ak budem môcť. zatiaľ mi v tom nič nebráni a som odhodlaný prísť aj v prípade ak nás bude len 5.
OPEL SIGNUM 1.9 CDTi 110kW (2004)
OPEL CORSA B 1.0 12V 40kW (1997)
neviem preco ale tu na opelfore ja to tazko so zrazmi... ked som siel na svoj prvy a zaroven najvecsi opelzraz ocakaval som asi 2x taku ucast ako bola... bohuzial sklamal som sa... ale pridem aj na rok ak bude moznost... ked porovnam ake maju zrazy audinaci / mercedesaci... a oplov je urcite viac ako audin... je to velka skoda.. (mozno to suvisi aj s tym ze vedenie sa stale nestara a ze slubovane DVD z chatovice 2007 stale nie je a 2008 sa tiez slubuje asi mesiac ze to uz uz bude... :?:)
k tymto kosiciam tak to ma mrzi ze tam nakoniec nejdem tesil som sa
Stretnutie v Košiciach si síce vyprovokoval ty, ale to neznamená, že sa nemôže uskutočniť aj bez teba.
No tak, kto ešte príde? Ak nás má byť viac, budem musieť zarezervovať stôl.
Opel Astra J-ST, A16LET LPG Opel Astra F-CC, X18XE Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
macil napísal:Mám jeden návrh. Keďže Azmodan, už asi definitívne nepríde, navrhoval by som minizraz presunúť na sobotu, t.j. na 6. decembra. Čo vy na to?