uplne banalna vec ako je vymena tlmicov ma dostala do problemov az takych ze moja laska je nepojazdna ...
problem :
pozlozeni a znovuzlozeni po kontrole ci je to spravne mi tlmic aj s miskou vystupuje nad kasnu cca 2 cm teda cele pruzenie je len na strune ... zacal som patrat kde je chyba ... takze po niekolkych telefonatoch som sa dopatral k tomu ze ci nemam sportovu upravu (nemam)isel som dalej tlmice patranie ma uistilo vtom ze by mali byt original nakolko Bilstein sportovu verziu ani neviraba pre toto auto ... nakoniec som to zase rozrobil a tu nastava kamen urazu zistil som ze ta horna myska pre ulozenie tlmicou je nejaka divna ... ktosi mi povedal ze z astri G by mala byt rovnaka ak je to pravda tak ta moja je uplne ina a preto to asi nepasuje lenze ked som to chcel objednat tak som volal do predajne kde mi povedali ze ma tam 4 rozne druhy a kazdy je niecim iny viete mi niekto v tejto veci poradit nejake seriove cislo podla coho to mam objednat alebo nejako inak poradit VB a astra G podla katalogu co su rovnake ma oznacenie tusim ST90 ale neni som si isty a nerad by som aby sa mi vymena tlmicov predrazila na 300eciek