Vodicsky preukaz
Moderátori: mysiaq, dulo, buci_vectra
Vodicsky preukaz
dobry den, spravil som v stredu skusky na vodicsky preukaz chcem sa spytat ze kedy mozem chodit na aute? v pondelok pojdem na mestsky urad kde mi daju ziadost o vydanie vodicskeho preukazu a neviem odkedy mozem chodit na aute ci uz teraz, alebo ked mi daju ziadost o vydanie VP alebo az ked VP budem mat
- Stanley224
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 12 Mar 2008, 12:15
- Auto: Iná značka
- Kontaktovať používateľa:
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
NIe, urcite az ked budes mat v ruke vodicak...aspon tak mi to povedali policajti....na toto neexistuje ziaden docasny doklad....ten sa vydava iba vtedy, ak si vodicak stratil, alebo ti ho menia.Tak vtedy na ten cas ti vydaju taky doklad s ktorym sa da jazdit na Slovensku.
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
- Stanley224
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 12 Mar 2008, 12:15
- Auto: Iná značka
- Kontaktovať používateľa:
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Hmm, no a kedy to bolo, ked si ho robil?Ja som ho robil minuly rok v oktobri, a pytal som sa tej policajtky ze ci mi daco daju aby som mohol jazdit.....a ona ze take sa nic nedava....
Opel Insignia 2,0Cdti
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 16 Sep 2008, 13:31
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
spidy napísal:nebudem tu vytvarat nove vlakno kedze sa tu pise o vodicaku chcem sa len ,aky je postup ked policajti odoberu vodicak??? za alkohol teda ako to ide dalej co treba urobyt aby sa dostal naspet vodicak majitelovy?????
Čakať na uplynutie trestu a nabudúce nejazdiť pod vplyvom alkoholu.
OPEL SIGNUM 1.9 CDTi 110kW (2004)
OPEL CORSA B 1.0 12V 40kW (1997)
OPEL CORSA B 1.0 12V 40kW (1997)
- Bruno
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
odoberu vodicak cakat na predvolanie na spravne konanie /do 30dni/ vypocujes si trest zaplatit pokutu cakat min.6 - 12 mesiacov /podla vysky trestu/ prist prosikat aby ti ho vratili
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
spidy napísal:nebudem tu vytvarat nove vlakno kedze sa tu pise o vodicaku chcem sa len ,aky je postup ked policajti odoberu vodicak??? za alkohol teda ako to ide dalej co treba urobyt aby sa dostal naspet vodicak majitelovy?????
ak v spravnom konani bol ulozeny trest treba pockat na uplynutie (zakaz vedenia) a po uplynuti ist na prislusne oddelenie PZ a daju mu ho spat.
pokial ma relativne ciste zaznamy pristupkove, moze po uplynuti polky trestu poziadat o odpustenie. ci mu vyhoveju - kompetencia PZ
ak este nebol ulozeny trest, tak ma sancu s pravnikom nieco dosiahnut, POKIAL policajti nieco zbabrali.
teda, ma sancu aj pokazit dobru naladu organov a ziskat vyssi trest
trest zakazu platil kedysi len na uzemi SR. mozno sa to dnes vztahuje na uzemie EU
- Bruno
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
Neurychlis nic - na spravnom konani ti povedia vysku trestu aj sumu. peniaze zaplatis a ked ti naparia napr. 12 mesiacov tak po 6-stich mozes prist pytat vratenie.
najvyssia je 15 000 + 2 roky zakaz
inac nejako vsetci slopu : za vcerajsok zobrali dvom papiere co poznam, a za posledny rok 4-rom kolegom
najvyssia je 15 000 + 2 roky zakaz
inac nejako vsetci slopu : za vcerajsok zobrali dvom papiere co poznam, a za posledny rok 4-rom kolegom
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
spidy napísal:Bruno napísal:odoberu vodicak cakat na predvolanie na spravne konanie /do 30dni/ vypocujes si trest zaplatit pokutu cakat min.6 - 12 mesiacov /podla vysky trestu/ prist prosikat aby ti ho vratili
a to je kapanek dlho ale co uz ,a kolko ako moze byt ta pokuta??? a da sa to neako urychlit???
teda pokial ten niekto bol riadne ozraty a sposobil skodu na cudzom majetku/zranenie atd. tak je to trestny cin a nebude sa to riesit na priestupkovom oddeleni DI PZ
co sa tyka urychlovania - ak su polahcujuce okolnosti alebo dovody, preco to nie priestupok, tak to musi vysvetlit policajtom.
napriklad ak zachranoval cudzi zivot, ci zdravie, atd ...
pokial potrebuje vodicak pre zabezpecenie obzivy, mozu na to prihliadnut a naparit vyssiu pokutu