P1125
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
dodo
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 01 Apr 2007, 19:33
- Auto: Astra H
P1125
Chalani diagnostika mi vyhlásila : P1125 - Critical system malfunction 2 (refer to checking procedure: trouble code description)
(05) - Neprítomný
V preklade čo mám :P1125 Chyba cidla polohy skrtici klapky - obcasna chyba
Kam asi šáhnout?
Auto v stálich vyšších otáčkach a pri ríchlosti nad 130 dá túto chybu a auto sa dá do núdzovky.
Dík
(05) - Neprítomný
V preklade čo mám :P1125 Chyba cidla polohy skrtici klapky - obcasna chyba
Kam asi šáhnout?
Auto v stálich vyšších otáčkach a pri ríchlosti nad 130 dá túto chybu a auto sa dá do núdzovky.
Dík
Naposledy upravil/-a dodo v 11 Apr 2011, 00:27, upravené celkom 1 krát.
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
V čidle polohy škrtiacej klapky. Je na škrtiacej klapke e vedie k nemu káblik. Buď je problém v kábliku, konektore, alebo v samotnom čidle.
V podobných prípadoch, vlastne vo všetkých, je dobré napísať aj typ motora. A úplne najlepšie je dať si ho, aj s ostatnými dôležitými údajmi o aute, do podpisu. Typ dorábanej audionakladačky z tohto hľadiska dôležitý nie je.
V podobných prípadoch, vlastne vo všetkých, je dobré napísať aj typ motora. A úplne najlepšie je dať si ho, aj s ostatnými dôležitými údajmi o aute, do podpisu. Typ dorábanej audionakladačky z tohto hľadiska dôležitý nie je.
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Tak keďže máš dízel, situácia sa mení - http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php? ... ight=p1125
-
iurai
-
dodo
- Pravidelný užívateľ

Takže.
Zistenie slabého podtlaku vakuovej pumpy, (následná vymena za zánovnú ale už dobrú) vadná váha vzduchu, čidlo tlaku vzduchu v nasávaní, odskúšavanie všetkých troch solenoidov, odfajčené EGK-ko.
Všetko naraz!Plno chýb.
A to mi ešte niekde padá nafta aby nebolo málo
Plno penazí v prd... ale už sa blížim ku koncu :roll:
Dúfam
Zistenie slabého podtlaku vakuovej pumpy, (následná vymena za zánovnú ale už dobrú) vadná váha vzduchu, čidlo tlaku vzduchu v nasávaní, odskúšavanie všetkých troch solenoidov, odfajčené EGK-ko.
Všetko naraz!Plno chýb.
A to mi ešte niekde padá nafta aby nebolo málo
Plno penazí v prd... ale už sa blížim ku koncu :roll:
Dúfam
Opel Astra H, 1,7
- Lubec
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 17 Aug 2010, 22:54
- Auto: Iná značka
Chyba sama o sebe pri benzine vravi: moze byt problem s potenciometrom skrtiacej klapky.
Kedze mas diesel cast tejto funkcie by mal preberat prave tento snimac. Tolko moja uvaha. Ci je to tak, musis zistit sam.
Kde ho presne mas, to ja netusim, hladal by som ho podla plyn lanka, to by malo koncit v nom.
Kedze mas diesel cast tejto funkcie by mal preberat prave tento snimac. Tolko moja uvaha. Ci je to tak, musis zistit sam.
Kde ho presne mas, to ja netusim, hladal by som ho podla plyn lanka, to by malo koncit v nom.
quattro
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X25XE Sport - rozobrata na organy
VeBe X16XEL Caravan - ex
,,Opel wir leben autos...Aber nur ein bisschen"
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X25XE Sport - rozobrata na organy
VeBe X16XEL Caravan - ex
,,Opel wir leben autos...Aber nur ein bisschen"
-
iurai
-
dodo
- Pravidelný užívateľ

Podľa diagnostiky čo mám doma sa to tvári, že je všetko v poriadku.Skúšal som aj samotnú podtlakovku pumpu a potom podtlakomerom aj všetky podtlakové veci, či držia podtlak.iurai napísal:ako ze v aute mas vsetko ozaj dobre ale nefunguje to ?
a co takto diagnostika ?
skus sa prejst v nejakom rovnakom aute a pozri si hodnoty
Proto už neviem čoho sa mám chytiť
Včeraj ešte pri stálich otáčkach cca 1500 na volnobehu mi dá P0400.A EGR-ko je nové.Solenoidy som skúšal aj vymeniť medzi sebou.Na diagnostike ukazuje že pracuje.
Skúsim teda nájsť niekoho s takýmto autom a uvidím čo a ako.
Opel Astra H, 1,7