Auto sa trasie na nizkych otackach a nema tah...
Moderátori: bukelo, buci_vectra
- kiko24252
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 04 Apr 2009, 13:14
- Auto: Astra G
- Kontaktovať používateľa:
univerzalny kat. sa umiestni pod auto hned za sondou ... zo stareho kat. sa vyberie vložka. s tym ze bude kat. za sondou si nic nerob, je to len informatívna sonda. tiez mam to takto namontovane a riadiaca jednotka nehlasi mi ziadne chyby a hodnoty emisie su perfektne
Opel Astra G kombi 1.4 16V 66kw r.2003
- deathrunner
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 27 Aug 2010, 20:12
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Za prvu sondu ale potom je tam hned dalsia takze ten univerzal dat medzi prvu a druhu nie?kiko24252 napísal:univerzalny kat. sa umiestni pod auto hned za sondou ... zo stareho kat. sa vyberie vložka. s tym ze bude kat. za sondou si nic nerob, je to len informatívna sonda. tiez mam to takto namontovane a riadiaca jednotka nehlasi mi ziadne chyby a hodnoty emisie su perfektne
Astra G Caravan Z14XE 1,4 16v 2003
Renault Master 120Dci 2004
- deathrunner
- Bronzový užívateľ

- deathrunner
- Bronzový užívateľ

- Lubec
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 17 Aug 2010, 22:54
- Auto: Iná značka
Druha sonda je len kontrolna, nemala by ovplyvnovat bohatost cohokolvek, ale to, ze nesvieti pri vypitvanom catalizatore bez upravy ecu, alebo montazi nejakeho odporu, je pri najmensiom zvlastne 
quattro
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X25XE Sport - rozobrata na organy
VeBe X16XEL Caravan - ex
,,Opel wir leben autos...Aber nur ein bisschen"
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X25XE Sport - rozobrata na organy
VeBe X16XEL Caravan - ex
,,Opel wir leben autos...Aber nur ein bisschen"
- deathrunner
- Bronzový užívateľ

Ved prave ze je to zvlastne...Lubec napísal:Druha sonda je len kontrolna, nemala by ovplyvnovat bohatost cohokolvek, ale to, ze nesvieti pri vypitvanom catalizatore bez upravy ecu, alebo montazi nejakeho odporu, je pri najmensiom zvlastne
- deathrunner
- Bronzový užívateľ

No skusil som napojit druhy senzor za katom hoci ho mam vyhodeny a auto nevyhadzuje ziadne chyby ani spravanie auta sa nezmenilo. Ako som spominal ze pri vyssich otackach autu asi v dôsledku zakarbonovania zvykne vynechavat 4ty valec tak som dnes jazdil hore dole a ked hned vymazem chybu na pc valec naskoci a ide auto ako ma
Ako teoreticky vypne zapalovanie asi vo valci koly ochrane katu aby sa tam nedostalo nespalene palivo a ked chybu vymazem hned tak ho zapne o5...
No takze cesta do PO sa blyzi dame dekarbonizaciu ... Chcem sa opytat ci odporucate olej COMMA. Ten totizto v PO nalievaju. Ako viem tak olej klasika nic extra ale myslel som ze ked sa uz specializuju na znacku OPEL tak aspon GM olej bude
No takze cesta do PO sa blyzi dame dekarbonizaciu ... Chcem sa opytat ci odporucate olej COMMA. Ten totizto v PO nalievaju. Ako viem tak olej klasika nic extra ale myslel som ze ked sa uz specializuju na znacku OPEL tak aspon GM olej bude
- deathrunner
- Bronzový užívateľ

Chcel som len povedat ze uz par ludi mi vravelo aj ty co s olejmi pracuju vo velkom ze zanasanie agregatu a tak dost ovplyvnuje kvalita toho oleju... Ale tak skusime a uvidime
5W30 ci aky olej? Ale teoreticky kazdy olej ma splnat poziadavky STN alebo coho takze zly byt nemoze. 
- deathrunner
- Bronzový užívateľ

Nemalo by? Proste za jazdy pocitit znacny pokles vykonu motoru a na opcome tiez vyhodi vypadok valcu 4. Ak vymazem tu chybu je opät citit narast vykonu... Neviem si to inac vysvetlit ale tak ak mas lepsie vysvetlenie rad si to precitam. Clovek sa uci cely zivot predsa 
- deathrunner
- Bronzový užívateľ

- deathrunner
- Bronzový užívateľ