OPEL CORSA ECO - Sytic
-
Maros
OPEL CORSA ECO - Sytic
Po zahriati motoru sa mi nevypne automaticky sytic. Potom ked odstavim auto a chcem opet nastartovat tak to nejde, az ked motor vychladne.
Co s tym bude ? vie niekto poradit ?
Co s tym bude ? vie niekto poradit ?
-
Maros
Dik za rady
Fakt "skvele" forum. Tak ak by mal niekto podobny problem ako ja, bol som s tym dnes v servise no nie v Opel, ale u nejakeho opravara aut. Je nefunkcne teplotne cidlo, ktore snima teplotu motora a hovori elektronike ci sa ma ci nema spustat sytic. V pripade nudze, ak je potrebne horuci motor nastartovat, staci vytiahnut kablik z cidla, a vsetko funguje tak ako ma, a oprava spociva v tom , kupit nove cidlo a vymenit.
Tak dik za kopu skvelych rad.
-
vladimir
Maros, ved my sme len obyčajný ludia,trošku "strelený" bleskom,žiadny profesionalny mechanici s kopou pristrojov a skusenosti...ale aj taký su medzi nami,ale? nikto nevie všetko...a preto existuje toto forum a ešte pre niečo...,čo si ty možno prehliadol...,niekedy stači tak málo,aby si ľudia porozumeli,nakričať na niekoho vie každý b....-neber to ako uražku,ani ako nejaký dohovor-ja nie som žiadny knaz,vždy je to len v ľudoch....takže sorry za zlý typ 8)
-
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Re: Dik za rady
Keby sa spytas priamo mna, si ani do servisu nemusel ist....Tento isty problem som riesil ja.Maros napísal:Fakt "skvele" forum. Tak ak by mal niekto podobny problem ako ja, bol som s tym dnes v servise no nie v Opel, ale u nejakeho opravara aut. Je nefunkcne teplotne cidlo, ktore snima teplotu motora a hovori elektronike ci sa ma ci nema spustat sytic. V pripade nudze, ak je potrebne horuci motor nastartovat, staci vytiahnut kablik z cidla, a vsetko funguje tak ako ma, a oprava spociva v tom , kupit nove cidlo a vymenit.
A tu neni nikto povinny ti vobec odpovedat.
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov