TSteinar napísal:iurai, neodpustim si napisat ti do tohto vlakna, som zvedavy na par tvojich uprav, takze potom, ked mi odpovies, to kludne zmazem.
-ako si spravil sedadlo spolujazdca vyskovo nastavitelne? aj ja mam kozenny interier z CDX, ale pred fl a nie je vyskovo nastavitelna spolujazdcova strana. tak je to mozne nejak dorobit?
-tlacitka na dverach pre elekticke okna? to znamena, ze aj spolujazdec na dverach ma tlacitko na stahovanie okien? to by sa mi pacilo take nieco pridat
-a ako narocne je spravit ten variabilny cyklovac s koleckom z Omegy a aj s palubnym PC? co treba vsetko dorobit?
-svietiacie LED vo dverach? to mas ako namiesto original ziarovky SUFIT alebo ako?
Diky za odpovede, potom zmazem.
vyskovo nastavitelne sedadlo, dverove svetla
Moderátori: dulo, buci_vectra
vyskovo nastavitelne sedadlo, dverove svetla
vyskovo nastavitelne sedadlo spolujazdca sa vyrobi jednoducho - z anglickej verzie Vectry sa vezme konzola s packou a potrebnymi plastmi
Myslim si, ze to bola aj volitelna vybava
rovnako ma zmysel opacna zmena - ak Vam vyhovuje zakladna nizka poloha, je mozne prerobit sedadlo vodica na vyskovo nenastavitelne. aspon sa bude menej kyvat
Myslim si, ze to bola aj volitelna vybava
rovnako ma zmysel opacna zmena - ak Vam vyhovuje zakladna nizka poloha, je mozne prerobit sedadlo vodica na vyskovo nenastavitelne. aspon sa bude menej kyvat
dverove svetla s pouzitim 2ks vyskosvietivych bielych LED som vyrobil z dovodu, ze som mal len standardne dverove odkladacie priestory.
Vysledok je sice efektny, ale neprakticky, lebo tie LED trocha oslepuju, na rozdiel od normalnych dverovych svetiel.
U verzie s dverovymi svetlami su ine kapsy, kde je extra miesto na zacvaknutie svetla
Vysledok je sice efektny, ale neprakticky, lebo tie LED trocha oslepuju, na rozdiel od normalnych dverovych svetiel.
U verzie s dverovymi svetlami su ine kapsy, kde je extra miesto na zacvaknutie svetla
- TSteinar
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 18 Jan 2008, 16:22
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
iuraiko, a co este tie ostavajuce dve otazky? ako moc je narocna ta uprava packy z Omegy? a este co to ovladanie stahovania okien na dverach? u mna maju tlacitko na dverach len zadne dvere, ci len tak si to myslel?
a inak keby si chcel original ten tapacir aj s otvormi na svetla, tak ti predam vsetko za 5000, v sedackach s airbagom, ten cierny interier po facelifte.
ale dakujem za odpoved.
a inak keby si chcel original ten tapacir aj s otvormi na svetla, tak ti predam vsetko za 5000, v sedackach s airbagom, ten cierny interier po facelifte.
ale dakujem za odpoved.
OPEL Vectra B 2.2 16v 108 kW 2001
- martin_cox
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 27 Feb 2008, 13:31
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
TSteinar napísal:iuraiko, a co este tie ostavajuce dve otazky? ako moc je narocna ta uprava packy z Omegy? a este co to ovladanie stahovania okien na dverach? u mna maju tlacitko na dverach len zadne dvere, ci len tak si to myslel?
ale dakujem za odpoved.
tlacitka do dveri som napisal do elektra: http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=5565
packa z Omegy nie je zlozita, len efekt sa mi vidi podobne dobry ako montaz skodovackeho cyklovaca. navod je niekde na nete "Omega Wischerschalter"
palubny pocitac - toho som tu popisal vela, tusim najma sem http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=4384
sedacky nepotrebujem - treba stastie skusit v inzercii
- Teo
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
pani ako na trhu
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže