rozvody
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
Milans
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 27 Júl 2006, 17:22
- Auto: Astra H
k tej zaruke : je zaujimave vysimnut si ako predajcovia obmedzuju zaruku, bud 2 roky alebo xxxxx km. Obciansky zakon ale hovori o zaruke v trvani 2 roku, resp. predavajuci moze poskytnut aj dlhsiu zaruku, nie ale kratsiu. Co potom v pripade, ked najazdim xxxx km za cas kratsi ako 2 roky ? Nie je to obmedzovanie zaruky ? To davam len na uvahu ( dufam, ze som si to neprecital zo stareho znenia zakona
).
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H 1.9 CDTi ( Z19DT ), 3/2006
Opel Astra G 1.7 CDTi ( Z17DTL)-ex
Opel Astra H 1.9 CDTi ( Z19DT ), 3/2006
Opel Astra G 1.7 CDTi ( Z17DTL)-ex
-
iurai
spotrebitelske prava boli zmenene v obcianskom aj obchodnom zakonniku po vstupe do EU. predmety podliehajuce opotrebeniu maju odlisnu zaruku.Milans napísal:k tej zaruke : je zaujimave vysimnut si ako predajcovia obmedzuju zaruku, bud 2 roky alebo xxxxx km. Obciansky zakon ale hovori o zaruke v trvani 2 roku, resp. predavajuci moze poskytnut aj dlhsiu zaruku, nie ale kratsiu. Co potom v pripade, ked najazdim xxxx km za cas kratsi ako 2 roky ? Nie je to obmedzovanie zaruky ? To davam len na uvahu ( dufam, ze som si to neprecital zo stareho znenia zakona).
kludne otvor temu, co obcan to pravnik ;-)
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
10rokov alebo 150000kmmazzi napísal:Neviete mi povedať aký je servisný interval pre výmenu rozvodov, kladiek a pumpy pre motor Z18XER 103kW?
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
ÁNOPeters30 napísal:mam otazku, kedze bol interval vymeny rozvodou 120 tkm a teraz je polovica 60 tkm alebo 4 roky, teoreticky je to velky risk ked ich necham napr. 85 tkm ako mam prvu vymenu?
Mám Opel