Přeji hezký den a dotaz.
Stal jsem se majitelem ojetého vozu Meriva s motorem 1,7TDi.
Nemám příručku k vozu a nemám zkušenosti s provozem TDi.
Na palubní desce při zapnutí zapalování se rozsvítí kontrolky a potom zhasnou. Kdy bude svítit kontrolka žhavení?????. Řekli mi, že při nízké teplotě- je to pravda!!!!!!!!!!! Od kolika stupňů to je??
Prosím ještě o radu- jak správně startovat tento motor, blíží se zima a nechci ho ničit a někde. Díky- Tonda
Žhavení MERIVA
- standape
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Feb 2008, 21:58
- Auto: Corsa D
- Bydlisko alt: Veľký Biel
- Kontaktovať používateľa:
gratulujem k novemu tatosovi a nech sluzi
to zhavenie je signalizovane kontrolkou pri nizsej teplote urcite,ale pri akej neviem.
startovanie je o zvyku.....ja cakam az ked kontrolky pozhasinaju i ked mam benzin ale jazdieval som tiez na diezloch a tam tiez....
este nezabudaj ze pri vacsej zatazi motora a jeho naslednom vypnuti motora je dobre nechet minutku dve nechat este bezat na volnobehu koli ochladeniu turba....ale otom skor niekto druhy
to zhavenie je signalizovane kontrolkou pri nizsej teplote urcite,ale pri akej neviem.
startovanie je o zvyku.....ja cakam az ked kontrolky pozhasinaju i ked mam benzin ale jazdieval som tiez na diezloch a tam tiez....
este nezabudaj ze pri vacsej zatazi motora a jeho naslednom vypnuti motora je dobre nechet minutku dve nechat este bezat na volnobehu koli ochladeniu turba....ale otom skor niekto druhy
-
TONDA1953
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 10 Sep 2008, 08:25
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Žhavení
Díky za informace, dnes ráno (4°C) se konečně kontrolka žhavení rozsvítila. Mám jistotu, že obvod je v pořádku. S pozdravem Tonda
Ps- jsem naprosto spokojen, přechod z Felicie 1,3MPi je poznat (i když mne nikdy nezradila!!!!)
Ps- jsem naprosto spokojen, přechod z Felicie 1,3MPi je poznat (i když mne nikdy nezradila!!!!)