zafira a startovanie

Moderátori: franticek6, buci_vectra

primus1701
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 03 Sep 2008, 12:33
Auto: !! Zmeň si model auta !!

zafira a startovanie

Príspevok od používateľa primus1701 »

Zdar
mam mensi problem s mojou Diankou. Mam v nej schovany imobilizer (tusim meta ).
problem je, ze ked startujem, kluc do zapalovania (otocit),zoslapnut brzdu,prilozit protikus imobilizeru. dotraz to fungovalo vsetko v pohode 4 roky. tyzden dozadu to ide niekedy az na 8x. uz som myslel ze je vybita baterka v klucoch tak som ju vymenil. potom ze ten protikus toho imobilizera je nejak spadnuty a ja to prikladam na ine miesto. ale aj to bolo v poriadku .ostalo uz len brzda .

je tam nejaky spinac ktory sa da popripade vymenit alebo precistit kontakty .mozno ze mam tazku nohu a som ho zatlacil az niekam do motora... :)
poradte. co s tym .
Dakujem
opel Zafira 2.0Dti eleg.
r.v.2004
primus1701
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 03 Sep 2008, 12:33
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Re: zafira a startovanie

Príspevok od používateľa primus1701 »

primus1701 napísal:Zdar
mam mensi problem s mojou Diankou. Mam v nej schovany imobilizer (tusim meta ).
problem je, ze ked startujem, kluc do zapalovania (otocit),zoslapnut brzdu,prilozit protikus imobilizeru. dotraz to fungovalo vsetko v pohode 4 roky. tyzden dozadu to ide niekedy az na 8x. uz som myslel ze je vybita baterka v klucoch tak som ju vymenil. potom ze ten protikus toho imobilizera je nejak spadnuty a ja to prikladam na ine miesto. ale aj to bolo v poriadku .ostalo uz len brzda .

je tam nejaky spinac ktory sa da popripade vymenit alebo precistit kontakty .mozno ze mam tazku nohu a som ho zatlacil az niekam do motora... :)
poradte. co s tym .
Dakujem

tak sa to vyriesilo je v p.... te imobilizer :?
opel Zafira 2.0Dti eleg.
r.v.2004
Napísať odpoveď

Návrat na "ZAFIRA, SINTRA - ELEKTRO"