Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
Grave Digger napísal:Takže ospravedlňujem sa za neúčasť.Ale bol predĺžený víkend a chcel som ho stráviť na rybách.Bolo Vás dosť málo oproti Duchonke.Tu už dôjdem aj ja.
no to teda musiš.....z Košic sme išli len ja a Macil tak teraz musime ist vo väčšom množstve
27.9 som v praci, ale kebyze je to na 100 % skusim vymenu v praci s niekym.
Moj volny vikend v septembri : 20.9 / Oktober - 4.10 , 18.10
No treba brat aj ohlad na pocasie - varit gulas a capovat si pivo v oktobri :?
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
Bruno napísal:27.9 som v praci, ale kebyze je to na 100 % skusim vymenu v praci s niekym.
Moj volny vikend v septembri : 20.9 / Oktober - 4.10 , 18.10
No treba brat aj ohlad na pocasie - varit gulas a capovat si pivo v oktobri :?
Neskoro? Prečo.Dá sa nájsť pekné ubytko na chate a je to v pohode. Nepoznáš Hruška,slivka,baracka,čerešňa.........Niekde kde je sauna,vírivka a je pekný víkend s relaxom.U nás je toho naokolí dosť?
Hm.... chlapi, to je vyzva Ked bude trosku casu zbehnem do jednej reklamky v PD a pozistujem nieco aj o vlajkach a mozno aj vlajka bude :twisted:
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik