autoalarm
Moderátori: bukelo, buci_vectra
- manila
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Sep 2010, 19:11
- Auto: Vectra C
autoalarm
caute. zhanam niekoho kto by mi vedel za rozumnu sumu namontovat do astry alarm + polohovy senzor. (zda sa mi moc co pytaju v servise za montaz) :roll:
dik
dik
Vectra C caravan 1,9 CDTI black
BMW E60 525i black ex
Astra G 1.6 16V, 3dv. black ex
BMW E60 525i black ex
- manila
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Sep 2010, 19:11
- Auto: Vectra C
no a akurat dnes mi povedali ze aj s polohovym senzorom sa daju kolesa ukradnut... :? vraj na novych sa uz neda nastavit sklon a ak auto budu pomaly dvihat tak pohoda... tak teraz ani neviem ci ho tam idem davat... :evil:
ale bezpocnostne skrutky konecne zohnane z velkoskladu
ale bezpocnostne skrutky konecne zohnane z velkoskladu
Vectra C caravan 1,9 CDTI black
BMW E60 525i black ex
BMW E60 525i black ex
- buci_vectra
- Moderátor

- Dátum registrácie: 20 Apr 2009, 23:41
- Auto: Vectra B
Obcas pomoze okolo auta postavit garaz... 
Vectra B 2.5 V6 - strieborná - Lubecová 
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
- troodon
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 15 Nov 2008, 23:17
- Auto: Astra G
zalezi od senzora polohy.. standardne by normalne fungujuce senzory mali pri aktivacii alermu ulozit svoje parametre naklonu a alarm spustit ked sa odchylia o urcity minimalny uhol.. jedine ze by zlodeji zdvihali auto rovnomerne cele a vtedy by mal zareagovat vhodne nastaveny snimac otrasov alebo senzor priblizenia.
Blbe snimace naklonu ktore reaguju na "rychlu" zmenu naklonu a nie pomalu tak tie ani nekupovat. Niektore zase prestanu reagovat ak je auto prilis naklonene o velky uhol-predpoklada sa ze auto je odtahovane a alarm nie je zelatelne zapinat ( tam je potom otazka kto odtahuje auto, ci zlodej alebo odtahovka).
Blbe snimace naklonu ktore reaguju na "rychlu" zmenu naklonu a nie pomalu tak tie ani nekupovat. Niektore zase prestanu reagovat ak je auto prilis naklonene o velky uhol-predpoklada sa ze auto je odtahovane a alarm nie je zelatelne zapinat ( tam je potom otazka kto odtahuje auto, ci zlodej alebo odtahovka).
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
- troodon
- Strieborný užívateľ

ten alerm je zbytocne drahy do G Astry - astra G nema Can bus takze integracia bude klasicka ako u ostatnych alarmov nizsej triedy-kablovaciek vela, funkcie to ma standardne ako lacnejsie alarmy - reklama hybe svetom, asi tak 90 % funkcii nikdy nepouzijes, dufam ze ti ho neporadil nejaky "expert" predajca.
Do Gcka by sa hodil Keetec model TS50 cez kt. mozes zamykat povodnym ovladacom. http://www.tssgroup.sk/vsetky-cenniky len co som mrkol tak aj z montazou by ta vysiel 220€ (cca 80€ alarm+montaz 140€) a urcite by sa s nimi dalo dohodnut na nejakej zlave , trosku pred vianocami zaokruhlit cenu najlepsie smerom dolu
.
na tvojom mieste by som tu 6000 zrusil a radsej to u nich vymenil za tu TS50 aj s montazou.
Do Gcka by sa hodil Keetec model TS50 cez kt. mozes zamykat povodnym ovladacom. http://www.tssgroup.sk/vsetky-cenniky len co som mrkol tak aj z montazou by ta vysiel 220€ (cca 80€ alarm+montaz 140€) a urcite by sa s nimi dalo dohodnut na nejakej zlave , trosku pred vianocami zaokruhlit cenu najlepsie smerom dolu
na tvojom mieste by som tu 6000 zrusil a radsej to u nich vymenil za tu TS50 aj s montazou.
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
- troodon
- Strieborný užívateľ

no na tej stranke maju v pdf popis vsetkych alarmov podla modelov aut a ich vhodnosti pre jednotlive modely - a pre Astra G je tam pisany TS50 ako kompatibilny s origo ovladanim. Nie je to zase taka veda aby niekde od centralu napriklad odchytili zamykaci impulz ktorym by sa alarm pustil.. samozrejme ze ostava zachovana funkcia aj pripadnych dialkovych ovladacov dodavanych s alarmom.. treba sa spytat nejakeho servisaka co s tym robi, obchodnik natrepe kadeco aby predal nieco v hodnote 50€ za 200€.
-
George
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 10 Aug 2010, 08:11
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
alarm CAN BUS 2800
má niekto skúsenosti s alarmom CAN BUS 2800 do astry H ?
prípadne poradí nejaký fajn alarm ?
prípadne poradí nejaký fajn alarm ?
- p.s.
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Nov 2009, 15:31
- Auto: Iná značka
- Bydlisko alt: Karlovarsko
já mam ve svém voze tento http://www.jablotron.cz/cz/Katalog/auto ... utoalarmu/
sem s nim spokojen a i sem jich pár do aut dal jednoduchá montáž spousta funkcí a 3letá záruka
sem s nim spokojen a i sem jich pár do aut dal jednoduchá montáž spousta funkcí a 3letá záruka
opel vectra B 1.6 74KW 1996-ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octtávie combi 1,6 SR 74KW
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octtávie combi 1,6 SR 74KW
-
miky_5
-
miky_5
tento by mi fungoval na origo ovladac?
http://www.alarmshop.sk/keetec-ts-6000- ... 087a40fecb
http://www.alarmshop.sk/keetec-ts-6000- ... 087a40fecb